Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Fórummal kapcsolatos kérdések

Swiss Army Knife
Tizedes
Tizedes
Status: Offline

Re: Fórummal kapcsolatos kérdések

Hozzászólás Szerző: Swiss Army Knife » 2023. november 11., szombat 18:42

Kaszáló írta:
2022. december 29., csütörtök 9:51
Viszonylag kezdő vagyok, sokat olvastam ezt a fórumot is és tátott szájjal nézem, hogy milyen gazdag fémkeresős élet volt korábban 10-15-20 éve lelkes amatőr vagy félamatőr keresős emberek jóvoltából, saját honlapok, fórumok, stb. Pl. a Sümegh portál nagyon komoly lehetett és ma is látható, de elhagyatott, 2007-es a legújabb bejegyzés amit találtam. Ennek a fórumnak korábbi változata is nagyon jó lehetett! A profitra koncentráló kereskedések, webáruházak marketing célú oldalai mellett azért valami élet van még, pl. ez a fórum, roncskutatók, stb. Fémkeresős találkozók izgalmasak lehettek és látom, voltak több helyen is de az is átment, ha jól látom marketingbe. A Facebookon sok ilyen van, de a hobbi jellege miatt fontos anonimitás ott kevésbé biztosítható, sok a megfelelési kényszer és mellébeszélés ha jól látom.
"enni merünk a honért!"
Ez a kedvenc, biztos lekopott a kezdő T az idők folyamán. :D Sok más is. Elsősorban a képek hiányoznak, és a linkek nagy többsége halott.
Jó lehetett eredetileg, habár a csóka erősen elfogult. Mi lehet vele, vajon miért lett gazdátlan ez a weblap? Szinte kedvet kaptam ilyen portál csinálására mert érdekes a téma és sokban egyet értek. A facebook pedig nem anonim ami a mai időkben nagyon nem mindegy.
195824 a számláló állása 2005 04 22 óta és 21,7 látogató van ott napi átlagban, ma 24 volt velem együtt. Ezek szerint az egyik legrégibb magyar fémkereső honlap lehet, de alighanem csak botok nézik már. Ez a fórum pedig 2015 óta van és van olyan téma amit 588000 látogató nézett meg.
Kép

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2023. november 11., szombat 21:12

Swiss Army Knife írta:
2023. november 11., szombat 18:42
Kaszáló írta:
Viszonylag kezdő vagyok, sokat olvastam ezt a fórumot is és tátott szájjal nézem, hogy milyen gazdag fémkeresős élet volt korábban 10-15-20 éve lelkes amatőr vagy félamatőr keresős emberek jóvoltából, saját honlapok, fórumok, stb. Pl. a Sümegh portál nagyon komoly lehetett és ma is látható, de elhagyatott, 2007-es a legújabb bejegyzés amit találtam. Ennek a fórumnak korábbi változata is nagyon jó lehetett! A profitra koncentráló kereskedések, webáruházak marketing célú oldalai mellett azért valami élet van még, pl. ez a fórum, roncskutatók, stb. Fémkeresős találkozók izgalmasak lehettek és látom, voltak több helyen is de az is átment, ha jól látom marketingbe. A Facebookon sok ilyen van, de a hobbi jellege miatt fontos anonimitás ott kevésbé biztosítható, sok a megfelelési kényszer és mellébeszélés ha jól látom.
"enni merünk a honért!"
Ez a kedvenc, biztos lekopott a kezdő T az idők folyamán. :D Sok más is. Elsősorban a képek hiányoznak, és a linkek nagy többsége halott.
Jó lehetett eredetileg, habár a csóka erősen elfogult. Mi lehet vele, vajon miért lett gazdátlan ez a weblap? Szinte kedvet kaptam ilyen portál csinálására mert érdekes a téma és sokban egyet értek. A facebook pedig nem anonim ami a mai időkben nagyon nem mindegy.
195824 a számláló állása 2005 04 22 óta és 21,7 látogató van ott napi átlagban, ma 24 volt velem együtt. Ezek szerint az egyik legrégibb magyar fémkereső honlap lehet, de alighanem csak botok nézik már. Ez a fórum pedig 2015 óta van és van olyan téma amit 588000 látogató nézett meg.
Kép
Találkoztam a portál fenntartójával még 2005-ben amikor a különleges, Atlantis 2001 fémkeresőjét javítottam. Pár évvel később beszéltem vele utoljára telefonon kb. 2009-2010-ben, azóta többször érdeklődtek iránta, de semmit se tudok róla. Azért emlékszem rá, mert a fémkeresője egy ólomakkumulátorral működő különleges, viszonylag nagy mélységet tudó, de egyébként az én szempontomból tekintve eléggé fantáziátlan műszer volt.
A portálja elég népszerű volt anno, még egy egyszerűbb fórum is volt rajta főleg használt fémkeresők adás-vételére, sőt chatablak is volt ott egy ideig. A klubos kezdeményezését viszont, úgy emlékszem, általában nem kedvelték a fémkeresősök.

www.metaldetector.hu

Cujo
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Cujo » 2023. november 12., vasárnap 21:00

Feri írta:
2023. november 11., szombat 21:12
Swiss Army Knife írta:
Kaszáló írta:
"enni merünk a honért!"
Kép
Találkoztam a portál fenntartójával még 2005-ben amikor a különleges, Atlantis 2001 fémkeresőjét javítottam. Pár évvel később beszéltem vele utoljára telefonon kb. 2009-2010-ben, azóta többször érdeklődtek iránta, de semmit se tudok róla. Azért emlékszem rá, mert a fémkeresője egy ólomakkumulátorral működő különleges, viszonylag nagy mélységet tudó, de egyébként az én szempontomból tekintve eléggé fantáziátlan műszer volt.
A portálja elég népszerű volt anno, még egy egyszerűbb fórum is volt rajta főleg használt fémkeresők adás-vételére, sőt chatablak is volt ott egy ideig. A klubos kezdeményezését viszont, úgy emlékszem, általában nem kedvelték a fémkeresősök.
Én még Sümeghes apróhirdetésből vettem a Cobrámat. Jó volt, sokáig böngésztem és sikerült egy alig használtat kifogni jó árban. %%- Jó vétel volt. ;-) Voltak jó dolgok a Sümeghen de annyi volt. Változnak az idők, és akkor is volt már Vatera, azután lett Jófogás is és az emberek átmentek a Facebookra, marketplace, fémkeresős csoportok, stb. Meg ez a fórum, persze.

Cumulus
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Cumulus » 2023. november 13., hétfő 11:19

Cujo írta:
2023. november 12., vasárnap 21:00
Feri írta:
2023. november 11., szombat 21:12
Swiss Army Knife írta:
Kaszáló írta:
"enni merünk a honért!"
Kép
Én még Sümeghes apróhirdetésből vettem a Cobrámat. Jó volt, sokáig böngésztem és sikerült egy alig használtat kifogni jó árban. %%- Jó vétel volt. ;-) Voltak jó dolgok a Sümeghen de annyi volt. Változnak az idők, és akkor is volt már Vatera, azután lett Jófogás is és az emberek átmentek a Facebookra, marketplace, fémkeresős csoportok, stb. Meg ez a fórum, persze.
Ez is mutatja hogy változnak a dolgok.19 éve a csóka meg klubot csinált tagságival. ma már elképzelhetetlen azonnal feljelentenék. Az ezt találtam, mi ez tipusú kerdések is kevesebbek, sokkal jobban tartanak egymástól az emberek. Akkor is és ma is húzom a gépet, de tudni kell alkalmazkodni a változásokhoz.

Cumulus
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Cumulus » 2023. december 4., hétfő 11:52

Feri írta:
2023. január 2., hétfő 13:46
Ez már igazi történelmi időutazás azoknak, akiket érdekel. :) Nemrég még valaki nagyon kereste nálam Conant, az egyébként még ma is aktív híres régi Cobrás keresőst, aki komoly szereplője volt a régi fórumnak.
A fórum előző verziója részben még böngészhető "időgép" révén, a WaybackMachine jóvoltából: http://web.archive.org/web/201212240054 ... forum.com/
Sőt, akár még a korábbi SG fórum is: http://web.archive.org/web/201701122311 ... aldetector
forumok.jpg
Igazán szemfülesek akár 2000-ig visszamehetnek, mert a vendégkönyv nagyrészt megtekinthető az SG fórumból kiindulva. ;-) Ezt anno valaki lementette mielőtt meglepetésszerűen megszűnt, és így nagyrészt visszakerült a honlapra beszerkesztve - eredetileg másképp nézett ki, de a szöveg ugyanaz.
Régebbi keresősök magukra ismerhetnek és több ismerőst is találhatnak. Peldául a vendékönyvben Solyom néven a mostanában emlegetett Sümegh portál későbbi készítője írogatott, akinek egy különleges, Atlantis 2001 fémkeresője volt.
És végül ennek a honlapnak két régi verziójáról kép 2001-ből és 2003-ból. Akkoriban ezek még viszonylag jónak számítottak, főleg hogy más magyar fémkeresős honlap nem volt akkoriban... :lol: A fémkeresők képei digitális fényképező híján akkor még a hagyományos, papír fényképek beszkennelésével készültek, ami meg is látszik a minőségükön...
honlap2000.jpg
honlap2003.jpg
A ráadás: GOLDEN STAR 3 vízi fémkereső az őskorból, kb. 1999-2000-ből. Ez nagyon jó volt, de beázott a Balatonban és elment tőle a kedvem :D :
GS31.JPG
GS3ELAP.JPG
Nosztalgiáztam egyet amíg elkészül az ebéd. Sajna saját beírásomat nem találtam az archivált lapokban, elég hiányos de jó volt a régi fórumot megnézni. :-bd

Cumulus
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Cumulus » 2023. december 4., hétfő 15:48

Én is találtam egy elfeledett fémkeresős honlapot. Ha már elkapott a nosztalgia. Plussz egy. A régi fórumban Aranymosó nick. 2007! Kérdezgették mikor lesz már kész a honlapja. Emlékszik még a kollégára valaki?
DFX-e volt és ő igazi aranymosó, valóban aranymosással foglalkozik ha vissza nem vonult még. Személyesen is találkoztam vele akkoriban. Ezt is csinálta, amire nem emlékszek hogy elkészült valaha. Kereső leírások voltak rajta.
A leglelkesebb fémkeresős kollégák akkoriban még csináltak ilyeneket.
https://web.archive.org/web/20081023075 ... inkek.html
20231204_152147t67.jpg
20231204_152147t67.jpg (114.95 KiB) Megtekintve 3132 alkalommal

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. április 2., kedd 10:17

Úgy néz ki, hogy egyre népszerűbb a fórum, most Nagypénteken rekordot döntött a látogatottsága. Legalábbis az egyszerre jelenlévők száma. A korábbi, 164 fős rekord még 2019-es volt.
"A legtöbb felhasználó (287 fő) 2024.03.29. 08:45-kor tartózkodott itt."

www.metaldetector.hu

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. április 21., vasárnap 11:14

Megint megdőlt a rekord. :))@

A legtöbb felhasználó (473 fő) 2024.04.19. 21:29-kor tartózkodott itt.

www.metaldetector.hu

norman
Tábornok
Tábornok

Hozzászólás Szerző: norman » 2024. április 21., vasárnap 18:26

Feri írta:
2024. április 21., vasárnap 11:14

Igen ez jó. De érdemi tevékenység, beszélgetés stb nincs. Vagyis s mindenki csak "sutyiba" nézelődik....

:?:

Charlie Firpo
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Charlie Firpo » 2024. április 22., hétfő 9:21

norman írta:
2024. április 21., vasárnap 18:26
Feri írta:

Igen ez jó. De érdemi tevékenység, beszélgetés stb nincs. Vagyis s mindenki csak "sutyiba" nézelődik....
Zabszem effektus. :lol: A tiltás óta be vannak tojva. 1-2 regisztrált felhasználló ha belépek és 20, 30 vendég a jellemző, az egyik regelt én vagyok. Mondjuk én is általában csak nézlődök, csak kkor lépek be ha jön privát üzenetről értesítés vagy hozzá szólok mert anélkül is olvasható tehát nézelődök. Facebookon is leginkább a múzeumosok merik feltenni a leleteket és az is kevés és óvatosan. Érthető, mert a legalizált kereséshez csinálnának kedvet a töbhiek számára, de egyébként kinek kell hogy mások is tömegesen lejárják a helyeket?

Archer
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Archer » 2024. április 23., kedd 13:41

Charlie Firpo írta:
2024. április 22., hétfő 9:21
norman írta:
2024. április 21., vasárnap 18:26
Feri írta:

Zabszem effektus. :lol: A tiltás óta be vannak tojva. 1-2 regisztrált felhasználló ha belépek és 20, 30 vendég a jellemző, az egyik regelt én vagyok. Mondjuk én is általában csak nézlődök, csak kkor lépek be ha jön privát üzenetről értesítés vagy hozzá szólok mert anélkül is olvasható tehát nézelődök. Facebookon is leginkább a múzeumosok merik feltenni a leleteket és az is kevés és óvatosan. Érthető, mert a legalizált kereséshez csinálnának kedvet a töbhiek számára, de egyébként kinek kell hogy mások is tömegesen lejárják a helyeket?
Nem árt az óvatosság. Facebookon csak beregeltem pár helyre és ott csak nézelődök, de soha nem írok mert nem névtelen, kamuprofillal meg nem bohóckodom. Sokan lehetnek itt is akik be se regeltek soha, de azért nézik. Leletet még itt se teszek fel.

zeus
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: zeus » 2024. április 23., kedd 19:19

Zabszem effektus..Sziasztok: Én napi szinten figyelem a fórumot attól hogy nem lépek be,,de arra is gondoljatok hogy sokan nem tudnak annyit ki menni keresőzni mert nincs idejük vagy jó helyük vagy egyedül nem szeretnek menni stb-stb üdv.

Indy1000
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Indy1000 » 2024. április 24., szerda 10:17

Elg. is hallja! = Ellenség is hallja!
Katonai rádiók felirata. Jó ez a fórum mert anonim, de nem csoda hogy inkább olvassuk és leleteket se nagyon teszünk fel. Sajnos ilyen világ van nálunk.
Felemás mint a Mátyás király mese az okos lányról: hozzon is ajándékot meg ne is, legyen rajta ruha meg ne is. :))@ Keresőzés tilos is meg nem is. Igazándiból nem is nagyon üldöznek minket, csak papíron. Értesüléseim szerint a hivatalos múzeumi papírosok is a szürke zónában vannak és nem igazán keresőzhetnének ők se, mert a szabályok olyan szigorúak hogy betarthatatlanok. Viszont miattuk már a többiek megítélése se olyan fekete-fehér. Mind szürke zónában vagyunk. A gödröket viszont betemethetnék a kedves kollégák, mert mindenki megítélését rontják az otthagyott bombakráterek.
Kép

Kisvakond
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Kisvakond » 2024. április 24., szerda 13:31

Indy1000 írta:
2024. április 24., szerda 10:17
Elg. is hallja! = Ellenség is hallja!
Katonai rádiók felirata. Jó ez a fórum mert anonim, de nem csoda hogy inkább olvassuk és leleteket se nagyon teszünk fel. Sajnos ilyen világ van nálunk.
Felemás mint a Mátyás király mese az okos lányról: hozzon is ajándékot meg ne is, legyen rajta ruha meg ne is. :))@ Keresőzés tilos is meg nem is. Igazándiból nem is nagyon üldöznek minket, csak papíron. Értesüléseim szerint a hivatalos múzeumi papírosok is a szürke zónában vannak és nem igazán keresőzhetnének ők se, mert a szabályok olyan szigorúak hogy betarthatatlanok. Viszont miattuk már a többiek megítélése se olyan fekete-fehér. Mind szürke zónában vagyunk. A gödröket viszont betemethetnék a kedves kollégák, mert mindenki megítélését rontják az otthagyott bombakráterek.
Kép
Egy régi bejegyzésből idézet. Sztem azóta sokkal jobb lett a helyzet, de az a zabszem effektus azért meg ott van. Ez egy ilyen hobbi. A krátereket errefelé is sokszor ott hagyják. :|
Örülök, hogy megmozgatod az állóvizet, de láthatod az utánam megszólaló 2 fórumtag is inkább visszavonta a bejegyzését. Ezért is nincs aktivitás a fórumon. Sanyarországon élsz, hagyj fel a fémkeresőzéssel.

Kawasaki
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Kawasaki » 2024. április 25., csütörtök 10:25

Szerintem támadásról van szó, megpróbálják tönkretenni a fórumot. 532 felhasználó éjfél után nem életszerű, most 480. DDoS támadással próbálkozik valaki, floodolni próbálják a fórumot. Botokkal vagy zombi gépekkel olyan forgalmat próbálnak generálni hogy a szerver ne bírja kiszolgálni és amikor egy valós felhasználó nézné meg a fórumot, akkor ne legyen képes.
Talán ruszki vagy ukrán hackerek támadják, de életszerűbb az amiről volt szó hogy a konkurencia nem igazán örül a gépeidnek. Pl amikor kérdeznek róla bizonyos helyeken, valaki mindig megpróbálja leszólni és az érdeklődőt saját áru megvásárlására terelni. Én ezt komolyan venném, mert a Magnum, ami nekem is van, mindent ver és az nem mindenkinek tetszik, megpróbálhatnak így is keresztbe tenni.
Írtam privit.

:auto-sportbike:

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. április 25., csütörtök 11:51

Kawasaki írta:
2024. április 25., csütörtök 10:25
Szerintem támadásról van szó, megpróbálják tönkretenni a fórumot. 532 felhasználó éjfél után nem életszerű, most 480. DDoS támadással próbálkozik valaki, floodolni próbálják a fórumot. Botokkal vagy zombi gépekkel olyan forgalmat próbálnak generálni hogy a szerver ne bírja kiszolgálni és amikor egy valós felhasználó nézné meg a fórumot, akkor ne legyen képes.
Talán ruszki vagy ukrán hackerek támadják, de életszerűbb az amiről volt szó hogy a konkurencia nem igazán örül a gépeidnek. Pl amikor kérdeznek róla bizonyos helyeken, valaki mindig megpróbálja leszólni és az érdeklődőt saját áru megvásárlására terelni. Én ezt komolyan venném, mert a Magnum, ami nekem is van, mindent ver és az nem mindenkinek tetszik, megpróbálhatnak így is keresztbe tenni.
Írtam privit.
Köszönöm! Sikerült, valóban bot volt a tettes, kettő is.
Már kezdett nekem is gyanús lenni, hogy ha kétezer sincs a felhasználók száma, akkor ötszáz nézelődő kicsit sok. :lol:
Nem tudom, ki uszította ezeket rá a fórumra, de szeirintem közel sincs olyan konkurenciaharc vagy rosszindulat, hogy valaki a fenti okokból támadja a fórumot.

www.metaldetector.hu

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. április 25., csütörtök 17:53

Feri írta:
2024. április 25., csütörtök 11:51
Kawasaki írta:
Írtam privit.
Már kezdett nekem is gyanús lenni, hogy ha kétezer sincs a felhasználók száma, akkor ötszáz nézelődő kicsit sok. :lol:
Nem tudom, ki uszította ezeket rá a fórumra, de szeirintem közel sincs olyan konkurenciaharc vagy rosszindulat, hogy valaki a fenti okokból támadja a fórumot.
Egy Caludebot nevű, mesterséges intelligencián alapuló bot volt a felelős a fórum támadásáért, ami csak nagy forgalmat generált azáltal, hogy sokszor, sokféle IP címről látogatta meg a fórumot, de érdemi kárt nem okozott és igen egyszerű volt véglegesen elhárítani. Több más fórumra is ráuszították, tehát nem valószínű, hogy kifejezetten a fórum témája miatt próbálkozott volna valaki. A másik "bűnös" végül is csak egy normál indexelő bot volt, úgyhogy azt rehabilitáltam. :D
A fórumba naponta többször próbálnak meg botok beregisztrálni, hogy aztán felhasználóként spameket tegyenek közzé. Viszont ez a fórum igen jól védett, robotok nem tudnak regisztrálni, ráadásul a spammelőket akkor is felismeri, ha valaki személyesen próbálkozik és nem engedi be. Nagyon ritka ezért, hogy spam jelenik meg és azt is rövid időn belül törlöm.

www.metaldetector.hu

Dexter
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Dexter » 2024. április 26., péntek 9:43

Feri írta:
2024. április 25., csütörtök 17:53
Feri írta:
2024. április 25., csütörtök 11:51
Kawasaki írta:
Írtam privit.
Egy Caludebot nevű, mesterséges intelligencián alapuló bot volt a felelős a fórum támadásáért, ami csak nagy forgalmat generált azáltal, hogy sokszor, sokféle IP címről látogatta meg a fórumot, de érdemi kárt nem okozott és igen egyszerű volt véglegesen elhárítani. Több más fórumra is ráuszították, tehát nem valószínű, hogy kifejezetten a fórum témája miatt próbálkozott volna valaki. A másik "bűnös" végül is csak egy normál indexelő bot volt, úgyhogy azt rehabilitáltam. :D
A fórumba naponta többször próbálnak meg botok beregisztrálni, hogy aztán felhasználóként spameket tegyenek közzé. Viszont ez a fórum igen jól védett, robotok nem tudnak regisztrálni, ráadásul a spammelőket akkor is felismeri, ha valaki személyesen próbálkozik és nem engedi be. Nagyon ritka ezért, hogy spam jelenik meg és azt is rövid időn belül törlöm.
Csatolmányok
Agent-Smith-replicated.jpg
Agent-Smith-replicated.jpg (42.48 KiB) Megtekintve 2219 alkalommal

Polaris
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2024. április 26., péntek 20:20

Smith ügynök megtámadta a fórumot! :lol: Jó hogy sikerült elhárítani. Neo segített? :lol:

Kawasaki
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Kawasaki » 2024. április 29., hétfő 14:01

Polaris írta:
2024. április 26., péntek 20:20
Smith ügynök megtámadta a fórumot! :lol: Jó hogy sikerült elhárítani. Neo segített? :lol:
Valahogy így. :lol:
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:auto-sportbike:

Siddharta
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Siddharta » 2024. július 3., szerda 13:59

Ezt írja ki ha kepet próbálok nagyitva megnezni. Magnum, viccek és más temában is.
24538968998_56785_125646.jpg
24538968998_56785_125646.jpg (122.01 KiB) Megtekintve 1776 alkalommal

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. július 3., szerda 18:08

Siddharta írta:
2024. július 3., szerda 13:59
Ezt írja ki ha kepet próbálok nagyitva megnezni. Magnum, viccek és más temában is. 24538968998_56785_125646.jpg
Valamilyen nyilvános WiFi hálózaton jelentkezik ez a probléma? Ez nem a fórum hibája, vannak hálózatok, ahol egyszerűen le vannak tiltva bizonyos domének, pl. a képen látható, amin a fórum képeinek nagy része megtekinthető. Olyankor a router biztonsági hibára hivatkozik. Bevásárlóközpontokban, plázákban, stb.

www.metaldetector.hu

Siddharta
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Siddharta » 2024. július 4., csütörtök 0:34

Feri írta:
2024. július 3., szerda 18:08
Siddharta írta:
2024. július 3., szerda 13:59
Ezt írja ki ha kepet próbálok nagyitva megnezni. Magnum, viccek és más temában is. 24538968998_56785_125646.jpg
Valamilyen nyilvános WiFi hálózaton jelentkezik ez a probléma? Ez nem a fórum hibája, vannak hálózatok, ahol egyszerűen le vannak tiltva bizonyos domének, pl. a képen látható, amin a fórum képeinek nagy része megtekinthető. Olyankor a router biztonsági hibára hivatkozik. Bevásárlóközpontokban, plázákban, stb.
Igen, az volt az oka. Megoldódott. Egy multi lánc éttermében voltunk és ott még yotube videókat is tiltott a rendszer a wifin. Itthon már minden oké. Szeretném 8 év után felújítani a detektorozást mert új helyre költöztem és elolvasni, mit írtak azóta a fórumba. De egyszerűen nem láttam rendesen a képeket.

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma