Téged már ismérünk elvtárs, és köszönjük építő dörgedelmeidet! Pártunk és kormányunk nem felejti acélos elvi alapon álló nézeteidet, melyekkel a gaz nyugatot és a liberális mételyt terjesztő másként gondolkodókat üldöződ!Krajczár írta:Na igen, a 444.hu egy rendkívül megbízható és autentikus hírforrás és még véletlenül sincs köze a balliberális oldalhoz és Soros Gyuri bácsihoz. De amiért rászántam magam az írásra az nem ez. Sokkal inkább az hogy jól megfigyelhető itt a fórumon is hogy vannak bizonyos kollégák...mindig ugyanazok...akik rendszeres kormányellenes propagandát fejtenek ki. Sokszor elgondolkodtam rajta hogy ti srácok ezt meggyőződésből csináljátok vagy fizetnek nektek ezért?Ricordo írta:http://444.hu/2015/11/27/a-belugyminisz ... -akcioihoz
A miniszter behazudta, hogy ezeket a keresősök kocsijában foglalták le.
Már csak azért mert ha meggyőződésből csináljátok akkor szimplán ostobák vagytok. Viszont ha pénzért teszitek akkor az sokkal rosszabb mert akkor gazemberek vagytok.
Ugyanis rossz még belegondolni is abba hogy a jelenlegi történelmi helyzetben mi történne hazánkban ha a balliberális oldal kormányozná az országot...és egy ilyen helyzetben van bőr a képeteken agitálni az ellen a kormány ellen ami minden tőle telhetőt megtesz az országért. És most nehogy előhozakodjatok azzal hogy ti bizony jobbikosok vagytok...
Talán egy picit erősen fogalmaztam de szükségét éreztem ennek...már csak a fórum érdekében is. Mert azt látom hogy egyre kevesebb keresős látogat fel ide a fórumra. Leginkább azok tűntek el akik értékes és szakmai hozzászólásaikkal hozzájárultak ahhoz hogy valóban értékes tudás halmozódjon fel itt a fórumon. Ezek a kollégák pedig pontosan az egyre csökkenő szellemi nívó miatt léptek le...magyarul nem volt a továbbiakban kedvük a hülyeséget olvasni és alacsony szellemi szintű emberekkel vitatkozni. Ezelőtt 5-6 évvel ennek a fórumnak az elődjét-elődjeit élvezet volt olvasni...valóban magas szintű tudással rendelkező keresősök osztották meg a tudásukat és értékes információkat lehetett megtanulni, megtudni tőlük. Ma már ez nincs így...
Azt hiszem én sem fogom látogatni a fórumot a továbbiakban...
![Violin :violin:](./images/smilies/eusa/violin.gif)
Tényleg nem érhetünk fel hozzád alacsony szellemi szintünkről, mi csak TANÚ-i lehetünk kinyilatkoztatásaidnak.
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
KÖSZÖNJÜK
![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)