Kép
Hírek:
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Dühöngő (politikamentes)

Kokó
Lengető
Lengető
Status: Offline

Re: Cobra

Hozzászólás Szerző: Kokó » 2025. március 20., csütörtök 22:59

norman írta:
2025. március 17., hétfő 18:19
Hmmm.Persze nem merem.Itt a lenyeg hogy mindenki szent lett.5 százalék símúl a múzeumhoz.Engedélyért
kuncsorog.Az persze csak havernak van.Mellesleg beadja valaki tiszta keresős az igényt földekre.Ahova nem kap pont oda kell menni.Mekkora marhaság.
Persze you tube stb tele van más országokban nyugiban keresőzős emberkékkel.De itt irígység van.Meg üzlet.Enbyi.
Nagy arca van mindenkinek.De persze mikor éjjel kopgnak és kirámolnak mert benyomott egy lelkes múzeumos akkor már hervad a mosoly.....
Igazi magyar történet. :(

Cumulus
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Cumulus » 2025. március 21., péntek 10:39

Tudnék mesélni. De az hogy újság is megírja a múzeumosok dolgait mi pedig nem. Hogy a magyar irigy és besúgják egymást és más országokban máshogy van és a tö bii dolog annak nem sok köze van a Cobra vagy más géphez hogy az milyen. Nyilván hogy múzeumos sikerekről lehet igazan nyilvánosan beszámolni. A kalasnyikovot is használják mindefélék bankrabló, terrorista szabadságharcos renedes katona rendőr de ha valaki megírja hogy az ilyen vagy olyan azért még nem kell megtámadni h akkor terrorista vagy rendőrspicli.

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2025. március 22., szombat 12:03

Ez van, ezt át fogom tenni a dühöngő témába amint rájövök, hogyan kell. :D Már régóta nem volt ilyenre szükség. :))@
Én örülök neki, hogy a fémkeresőimmel sikereket aratnak és értelemszerűen azokat tudom képekkel, leírásokkal megosztani, amelyek nyilvánosak. Vagyis az ún. múzeumbarát, közösségi sikereket. Azok se mindig nyilvánosak, sőt, alapból nagy a titkolózás ott is. Le is vettem egy képet, mert szóltak, hogy nem publikus. Néha megírok valamit, amit személyesen, telefonon vagy üzenetben hozták a tudomásomra, persze a diszkréciót betartva. És valahogy nem zavar, ha mások is megdicsérik a műszereimet. :))@
Tegnapelőtt pl. beszámolt valaki arról, hogy kétszeresére emelte Cobra XT-vel a leletszámot egy olyan helyen, amit előtte az egyik legdrágább és legjobb fémkeresővel kutattak át. ;-)

www.metaldetector.hu

Timber
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Timber » 2025. március 29., szombat 19:25

norman írta:
2025. március 17., hétfő 17:00
Timber írta:
2025. március 17., hétfő 16:21
norman írta:
2025. március 17., hétfő 15:35
Timber írta:
2025. március 17., hétfő 10:04
Falurossza írta:
2025. március 16., vasárnap 11:27
A mélység azért döntő tud lenni sokszor. De ha sima egérmozis érmézővel szaladgál valaki annak nem fáj, hogy mit hagy el mélyen mert a gépe megse nyekken. :D Az is találhat jót mint aki snecire horgászik sok kicsi sokra megy, közben bejöhet neki nagyobb is. De harcsára már erősebb szerelékkel megy az ember.
Én is ezt mondom. De nem baj, otthagyják nekünk.
Valóban ha tényleg ez a 2 géptipus a legjobb és csak ezekkel lehet találni akkor minek naponta ismételgetni?
Mindenki hülye aki mást vesz.Inkàbb azt terjesszétek mennyire nem jók akkor csak ti fogtok talàlni.Természetesen mindenkinek saját dolga mennyire jó még a deteka,ereje hogy mindenféle vasért beásson métereket.Azért nem minden depó vagy rohamsisak.Kellemesen érmézni a felső 20 cm be is lehet.Különösen erdőben.....
Ami még feltűnt újabbann hogy egy olyan gyártó aki az utóbbi 20 évben minden állítólagos rablónak gépet gyártott az most miért oszt meg mindenféle múzeumbarát cikket?Hiszen az ő gépeivel rabolták le az országot.Esetleg a neveket is kikérhetik tőle illetve a többi forgalmazótól a hatóságok?Kicsit köpönyeg forgatás nem?
Most is árúl valaki új Cobrát úgy hogy csak be van dobva a fotón a csomagtartóba.Valszeg neki se jött be.Joga van hozzá.
Köszi az intelligens választ. Meg a rablózást is. Hamar lejön, hogy te magad se múzeumos vagy. Talán mert ez a gyártói fórum. Mégis hova írjunk? Nokta fórumba? kva idegesítő lehet ez a szabálytalanság :lol: Egy barátom használt XP és Noktát is vett. Valaki HASZNÁLTAN eladta. Biztos mert szar! :lol: Neki bejön. Nekem meg az amikkel én megyek. És nem zavarja egyikünket se. Téged mért zavar?
Azért az tréfás, h itt ismert emberek fényképekkel is dokumentálva számolnak be dolgokról de te csak azért is jobban tudod hogy nem. :D
Szögezzük le nincs se veled se mással semmi bajom.Ez!! Sose volt csak!!! Gyártói fórum.Nézd vissza mi volt itt 10- '15 éve.El lehet gondolkozni.Én nem vagyok ellensége hogy más gépek is legyenek.Ez lenne a lényeg.Miért nem mer senki,vagy nem lehet? Más gépekről tapasztalatokat írni?Ezek szerint ez már nem az a fórum.Kedvencem amikor szakállas nagy öregek akik 30 éve nyomják vigyorognak közösségi fémkeresős képeken.
Amúgy még mindig nem láttam vidit a 25 cm ről kiszedett élén álló kk ezüstről Cobrával.
Én nem mondtam hogy okos lennék.18 év után.....Csak kicsit megváltoztak az emberek meg a dolgok itt is.Sajnos.Ezért is hagytam abba a csába.Miért is várjak otthon mikor kopogtatnak és rámolnak szét.Mi egy ilyen
rendes nép vagyunk.Hogy lehet akátenni a másiknak.Nem megoldásokat keresünk.Ha olyan nagyra van itt mindenki akkor miért gyárt valaki a köznépnek mélykeresőt?És valóban én elettem volna 20 -25 cm en.Érmezgetni.De persze nem lehet mert k8ncsek vannak 5 cm en is egyesek szerint.Stb stb
"Vasi Fémkeresők sikerei - Magyar Nemzeti Múzeumban látható a Somló-hegyen talált leleteik" Előbb raktam be az újságírásba a cikket.
Ez van. Magam se vagyok múzeumos, de legalább ezt már így megírják. Nem "rabolók" vagyunk már csak. Nem csak angliai fémkeresősökről vannak pozitív cikkek, hogy azok találnak már csak újságban is megírt értékes dolgokat. Ami minden fémkeresősnek jó hogy ha jó dolog van fémkeresősökről írva.
Nekem az itteni gyártású gépek a legnagyobb kedvenceim. Pont hogy Somlón is nagyon jól szerepeltek.

Brick
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Brick » 2025. április 1., kedd 10:56

Ez valóban jó, hogy jó cikkeket írnak fémkeresőzés témában. Ami nagyon nem jó, az ez. Nagyon rossz reklám a hobbinknak! Én mindig betemetem, egy-két nap múlva nem is lehet megmondani, hogy ott jártam. Nem saját kép, FB, de sokat láttam ilyet én is. :(
Kép

Leck Mich Im Arsch :D

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma