Fogságba ejtett erdei pomogács-kölyök:

kovalik írta:Együgyű Károly írta:Trónok harca
Bár egy másodpercet nem láttam a sorozatból, de a lényeg lejött![]()
Ebben mi a vicc? Komolyan, nem jött le
milyen cuccot fogyaszt a fiad?a.kezdo írta:Ma hajnalban kimentem vadászni, és pakolás közben rájöttem, hogy nincs cigarettám. Dohánybolt még zárva, így a fiamtól vettem el pár szálat. Amikor felültem a vadászlesre, rágyújtottam. Fél óráig nem jött semmi... Aztán lőttem egy unikornist, két mamutot, egy tűzokádó sárkányt, több repülő bálnát és egy wolpertingert. Csodálatos hajnali vadászat volt!
Osztán "noplease"-t lűtt e kend?a.kezdo írta:Ma hajnalban kimentem vadászni, és pakolás közben rájöttem, hogy nincs cigarettám. Dohánybolt még zárva, így a fiamtól vettem el pár szálat. Amikor felültem a vadászlesre, rágyújtottam. Fél óráig nem jött semmi... Aztán lőttem egy unikornist, két mamutot, egy tűzokádó sárkányt, több repülő bálnát és egy wolpertingert. Csodálatos hajnali vadászat volt!
Nem én mondtam. ;)kopasz79 írta:"Mit tesz a cigány, ha befejezi az iskolát?
-Átmegy egy másik építkezésre." - lopni
Eugen írta:Nem én mondtam. ;)kopasz79 írta:"Mit tesz a cigány, ha befejezi az iskolát?
De. Átmenni egy másik építkezésre.kopasz79 írta:Eugen írta:Nem én mondtam. ;)kopasz79 írta:"Mit tesz a cigány, ha befejezi az iskolát?
Hát már semmit nem lehet ebben az országban?
Eugen írta:De. Átmenni egy másik építkezésre.kopasz79 írta:Eugen írta:Nem én mondtam. ;)kopasz79 írta:"Mit tesz a cigány, ha befejezi az iskolát?
Hát már semmit nem lehet ebben az országban?
![]()
De nem szabad elfelejteni a varázslatot... amit mi "kincskeresők" mindannyian ismerünk...Garrett írta:sajnálak.nekem tetszik......
Nem mindegy, hogy vízibusz, vagy b*zi visz.Marcus Antonius írta:Nem mindegy, hogy a nyúl fingik, vagy a fing nyúlik.
Nem mindegy, hogy Pista bácsi a kaszát fenegeti vagy a faszát kenegeti.
Nem mindegy, hogy erek közt szelektálni, vagy szelek közt erektálni.
Nem mindegy, hogy kicsapongás, vagy picsakongás.