received_445059006886652.jpeg
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Viccek
Re: Viccek
Két barátnő beszélget.
-De jó neked, hogy ilyen rendes férjed van, hogy minden este időben otthon van !
-Tudod, programot csináltam, s azt mondtam neki, hogy
- szex minden este 9-kor, ....veled vagy nélküled !
-De jó neked, hogy ilyen rendes férjed van, hogy minden este időben otthon van !
-Tudod, programot csináltam, s azt mondtam neki, hogy
- szex minden este 9-kor, ....veled vagy nélküled !
- Korben Dallas
- Őrmester
- Status: Offline
"A menekülés a bűn jele!" Régi keresős poén, ha valaki még nem ismerné. (A jöttünk, láttunk, visszamennénk 2 filmből.)
- Goldfinger
- Hadnagy
- Arch Stanton
- Őrmester
- Goldfinger
- Hadnagy
Ennyi "eső" nem tántoríthat el bennünket !Goldfinger írta: ↑2023. december 6., szerda 11:46408198964_10229327242279994_9020115703590043320_n.jpg
-
- Tizedes
- Korben Dallas
- Őrmester
Mennék is lóbálni és nem is. Nappal hőség, este szúnyog, éjjel aludni kell mert reggel meló. Talán hétvége.
Stílszerű megoldás a szúnyog problémára. Nekünk olyan volna ideális, hogy egyik vége fémkereső ÉS szúnyogirtó, másik vége pinpionter. Péntekig nem lesz nagyon meleg, de szombatra már azt mondanak.
Korben Dallas írta: ↑2024. június 19., szerda 21:39Mennék is lóbálni és nem is. Nappal hőség, este szúnyog, éjjel aludni kell mert reggel meló. Talán hétvége.
- Goldfinger
- Hadnagy
Több mint három métert ásott, mert nem vette észre, hogy az acélorrú biztonsági bakancsára jelez a gép.
Biztos valamelyik nagyvárosi lakótelepen lakik, s fogalma sincs, hogy mekkora kincset talált !
Fokozottan vigyázzatok magatokra!
[attachment=0]459276319_1429441281333203_7742195552552336419_n.jpg[/attachment]
[attachment=0]459276319_1429441281333203_7742195552552336419_n.jpg[/attachment]
- Csatolmányok
-
- 459276319_1429441281333203_7742195552552336419_n.jpg (73.47 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-
- Lengető
https://mek.oszk.hu/00500/00540/00540.htm
Ha már vicc, ajánlom ezt a gyűjteményt mindennapi kikapcsolódásra. Páratlanul gazdag anyag, igazi csoda a magyar ugaron: politikai viccek gyűjteménye 48-88 közötti évekből.
Kádár Jánosnak jelentik a szenzációs hírt, hogy a legközelebbi katonai díszszemlén bemutatják az új magyar csodafegyvert. Így is történik. Sorra elvonulnak a különböző hagyományos fegyvernemek, majd a rakéták után még egy kis szedett-vedett csapat, rendezetlen sorokban. A hadügyminiszter büszkén mutat rájuk:
- Ők a magyar közgazdászok! Ha ledobjuk őket az ellenség hátába, nagyobb pusztítást végeznek, mint a szovjetek interkontinentális rakétái!
Hőmérőt vásárol a tsz-elnök.
- Milyen gyártmány van? - kérdi az eladót.
- Angol és orosz.
- Akkor adjon egy angolt, mert az oroszt nem lehet lerázni
Az oroszok fellőnek három embert a Holdra: Ivánt, Misát és Maruszját.
Hazaérve a sajtó megrohanja őket, Maruszja szipogva ad interjút:
- Alighogy felértünk, megalapítottuk a pártot. Az első nap Iván erőszakolt meg. A második nap Misa, a huszadik nap meg kizártak a pártból, mint büdös kurvát...
A párttitkár kihirdeti a taggyűlésen, hogy januártól beindul az új gazdasági mechanizmus, valamint ki fogják adni az új forintot, aminek az egyik oldalán fagylalt lesz, a másikon pedig galamb.
- És ez mit jelképez? - kérdi az egyik hallgató.
- Azt, hogy aki nem nyal, az repül - feleli a párttitkár.
Három államfő: Brezsnyev, Nixon és Kádár repülőn utazik, amikor lezuhannak a kannibálok földjén. Elfogásuk után a nagyfőnök elé viszik őket, és először Brezsnyevet kérdezik:
- Hát te honnan jöttél, és ki vagy?
- Én a CCCP államfője vagyok.
- Vigyétek, jó lesz pörköltnek!
- Hát te? - kérdik Nixont.
- Én vagyok az USA elnöke.
- Vigyétek el gulyáslevesnek!
- És te? - kérdezik Kádárt.
- Én vagyok Magyarország vezetője.
- Hát te vagy az? Ott tanul a fiam szakácsnak! - veregeti meg Kádár vállát a kannibálfőnök. - Meg vagy hívva vacsorára. Mit kérsz? Pörköltöt vagy gulyást?
Ha már vicc, ajánlom ezt a gyűjteményt mindennapi kikapcsolódásra. Páratlanul gazdag anyag, igazi csoda a magyar ugaron: politikai viccek gyűjteménye 48-88 közötti évekből.
Kádár Jánosnak jelentik a szenzációs hírt, hogy a legközelebbi katonai díszszemlén bemutatják az új magyar csodafegyvert. Így is történik. Sorra elvonulnak a különböző hagyományos fegyvernemek, majd a rakéták után még egy kis szedett-vedett csapat, rendezetlen sorokban. A hadügyminiszter büszkén mutat rájuk:
- Ők a magyar közgazdászok! Ha ledobjuk őket az ellenség hátába, nagyobb pusztítást végeznek, mint a szovjetek interkontinentális rakétái!
Hőmérőt vásárol a tsz-elnök.
- Milyen gyártmány van? - kérdi az eladót.
- Angol és orosz.
- Akkor adjon egy angolt, mert az oroszt nem lehet lerázni
Az oroszok fellőnek három embert a Holdra: Ivánt, Misát és Maruszját.
Hazaérve a sajtó megrohanja őket, Maruszja szipogva ad interjút:
- Alighogy felértünk, megalapítottuk a pártot. Az első nap Iván erőszakolt meg. A második nap Misa, a huszadik nap meg kizártak a pártból, mint büdös kurvát...
A párttitkár kihirdeti a taggyűlésen, hogy januártól beindul az új gazdasági mechanizmus, valamint ki fogják adni az új forintot, aminek az egyik oldalán fagylalt lesz, a másikon pedig galamb.
- És ez mit jelképez? - kérdi az egyik hallgató.
- Azt, hogy aki nem nyal, az repül - feleli a párttitkár.
Három államfő: Brezsnyev, Nixon és Kádár repülőn utazik, amikor lezuhannak a kannibálok földjén. Elfogásuk után a nagyfőnök elé viszik őket, és először Brezsnyevet kérdezik:
- Hát te honnan jöttél, és ki vagy?
- Én a CCCP államfője vagyok.
- Vigyétek, jó lesz pörköltnek!
- Hát te? - kérdik Nixont.
- Én vagyok az USA elnöke.
- Vigyétek el gulyáslevesnek!
- És te? - kérdezik Kádárt.
- Én vagyok Magyarország vezetője.
- Hát te vagy az? Ott tanul a fiam szakácsnak! - veregeti meg Kádár vállát a kannibálfőnök. - Meg vagy hívva vacsorára. Mit kérsz? Pörköltöt vagy gulyást?
- Goldfinger
- Hadnagy
Jó humorú a fémkereső társaság, az biztos! Múltkor vkiknek a kb. 15 éves sörös dobozait találtam meg hadizás közben jómélyre betemetve!
Acélkoporsót találnak valahol Magyarországon és a muzeológusok egy része arra gyanakszik, hogy Attila sírját lelték meg. A vélemények azonban megoszlanak, ezért kiküldik a csontvázat Moszkvába, hogy az "élenjáró" szovjet tudósok állapítsák meg a valóságot. Egy hét múlva visszaérkezik a csontváz összetörve, mellette egy papírlap, rajta lakonikus rövidséggel: "Attila csontváza."
A magyar tudósok kénytelenek elhinni a vizsgálat eredményét, de kíváncsiak, hogy milyen módszerrel dolgoztak a kiváló szovjet tudósok. Nosza, megy a távirat a kérdéssel a módszerre vonatkozóan. Másnap jön az egyszavas választávirat: "Bevallotta."
Acélkoporsót találnak valahol Magyarországon és a muzeológusok egy része arra gyanakszik, hogy Attila sírját lelték meg. A vélemények azonban megoszlanak, ezért kiküldik a csontvázat Moszkvába, hogy az "élenjáró" szovjet tudósok állapítsák meg a valóságot. Egy hét múlva visszaérkezik a csontváz összetörve, mellette egy papírlap, rajta lakonikus rövidséggel: "Attila csontváza."
A magyar tudósok kénytelenek elhinni a vizsgálat eredményét, de kíváncsiak, hogy milyen módszerrel dolgoztak a kiváló szovjet tudósok. Nosza, megy a távirat a kérdéssel a módszerre vonatkozóan. Másnap jön az egyszavas választávirat: "Bevallotta."