Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Fémkeresős napok / találkozók
Re: Fémkeresős napok / találkozók
Szia! Vakond nyárra ígéri...zsota írta:üdv mindenki!
mikor lesz tali az idén?
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Sziasztok,üdv mindenkinek újra itt!:)
Remélem lesz találkozó idén is és összefutunk páran ismerős arcok!
Hahó talentum!
Remélem lesz találkozó idén is és összefutunk páran ismerős arcok!
Hahó talentum!
"Ember lelkű földeken sétál gyöngy tekintetem,titkos madárral sűrűbe száll,
Ha érthetnélek süllyedő ólomszívű múlt idő elmondanád,hogy van hazám..."
vakond ujra rendez talit?talentum írta:Szia! Vakond nyárra ígéri...zsota írta:üdv mindenki!
mikor lesz tali az idén?
Tavaly is rendezett.zsota írta:vakond ujra rendez talit?talentum írta:Szia! Vakond nyárra ígéri...zsota írta:üdv mindenki!
mikor lesz tali az idén?
Üdv urak!zsota írta:vakond ujra rendez talit?talentum írta:Szia! Vakond nyárra ígéri...zsota írta:üdv mindenki!
mikor lesz tali az idén?
Hát aztat írja legfrissebb hírek alatt...
http://vakond.hu/index.html
Szia kutakodó!
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Tényleg,ezt nem is láttam!Na majd megnézzük idén is aztat a fődet ott hátul!
-
- Hadnagy
- Status: Offline
Bezony mehetek veled megint?? Csak most már kék van nem a sárgakutakodo írta:Tényleg,ezt nem is láttam!Na majd megnézzük idén is aztat a fődet ott hátul!
Hello patkány kolléga!Azért szivárgunk vissza lassacskán!The Great Rat írta:Bezony mehetek veled megint?? Csak most már kék van nem a sárgakutakodo írta:Tényleg,ezt nem is láttam!Na majd megnézzük idén is aztat a fődet ott hátul!
De kék mi?
-
- Hadnagy
Az új gép színekutakodo írta:Hello patkány kolléga!Azért szivárgunk vissza lassacskán!The Great Rat írta:Bezony mehetek veled megint?? Csak most már kék van nem a sárgakutakodo írta:Tényleg,ezt nem is láttam!Na majd megnézzük idén is aztat a fődet ott hátul!
De kék mi?
Na jó de milyen gép?
-
- Hadnagy
Hááát össze jött az álmom AT PROkutakodo írta:Na jó de milyen gép?
Na akkor gratulálok hozzá!Majd csak összefutunk!The Great Rat írta:Hááát össze jött az álmom AT PROkutakodo írta:Na jó de milyen gép?
-
- Hadnagy
Találkozókon biztos ott leszek!! (Zala.., Sókóró)kutakodo írta:Na akkor gratulálok hozzá!Majd csak összefutunk!The Great Rat írta:Hááát össze jött az álmom AT PROkutakodo írta:Na jó de milyen gép?
Sziasztok,
Van valami hír a találkozóval kapcsolatban ? Lassan le kellene foglalni a szállást...
Van valami hír a találkozóval kapcsolatban ? Lassan le kellene foglalni a szállást...
- billybad74
- Őrnagy
Mi az,hogy jobb?Supemc írta:Vakond rendezvényén nem voltam de állítólag jobb!
A társaság számít no meg a kaja
Én egyszer jutottam el A Sokorói találkozóra de aki számít az ott volt.Úgy gondolom Tibi is megtett mindent,hogy jó legyen a buli.
Nem számít hány éves vagy,mennyi pénzed van,mekkora a hatalmad,mit értél el...
Ha anyád megkérdi,hogy miért nincs papucs a lábadon úgyis összeszarod magad...
Ha anyád megkérdi,hogy miért nincs papucs a lábadon úgyis összeszarod magad...
Üdv! Nem lehet összehasonlítani a kettőt, az egyik(vakondé) olyan kis családias ,musculusé meg nagyobb szabású , profibb rendezvény. Bár biz'isten a vakond által meghívott előadó (Zsigrai Zsolt pecsétnyomó-gyűrűtudós ) nekem eddig nagyobb hasznomra volt, mint a sokoróra meghívott Kedves Lassányi Gábor Régész Úr!Supemc írta:Vakond rendezvényén nem voltam de állítólag jobb!
Sziasztok,talentum írta:Üdv! Nem lehet összehasonlítani a kettőt, az egyik(vakondé) olyan kis családias ,musculusé meg nagyobb szabású , profibb rendezvény. Bár biz'isten a vakond által meghívott előadó (Zsigrai Zsolt pecsétnyomó-gyűrűtudós ) nekem eddig nagyobb hasznomra volt, mint a sokoróra meghívott Kedves Lassányi Gábor Régész Úr!Supemc írta:Vakond rendezvényén nem voltam de állítólag jobb!
A sokorói az augusztus 1-én lesz, de mikor és hol lesz vakondé ?
Üdv!baro5 írta:Sziasztok,talentum írta:Üdv! Nem lehet összehasonlítani a kettőt, az egyik(vakondé) olyan kis családias ,musculusé meg nagyobb szabású , profibb rendezvény. Bár biz'isten a vakond által meghívott előadó (Zsigrai Zsolt pecsétnyomó-gyűrűtudós ) nekem eddig nagyobb hasznomra volt, mint a sokoróra meghívott Kedves Lassányi Gábor Régész Úr!Supemc írta:Vakond rendezvényén nem voltam de állítólag jobb!
Valamikor aug. vége felé tervezi,egybeköti a GM5 megérkezésével...talán Zalaköveskút, de nézzetek néha rá a vakond.hu-ra, bizti kiírja majd a hírekbe.
köszitalentum írta:Üdv!baro5 írta:Sziasztok,talentum írta:Üdv! Nem lehet összehasonlítani a kettőt, az egyik(vakondé) olyan kis családias ,musculusé meg nagyobb szabású , profibb rendezvény. Bár biz'isten a vakond által meghívott előadó (Zsigrai Zsolt pecsétnyomó-gyűrűtudós ) nekem eddig nagyobb hasznomra volt, mint a sokoróra meghívott Kedves Lassányi Gábor Régész Úr!Supemc írta:Vakond rendezvényén nem voltam de állítólag jobb!
Valamikor aug. vége felé tervezi,egybeköti a GM5 megérkezésével...talán Zalaköveskút, de nézzetek néha rá a vakond.hu-ra, bizti kiírja majd a hírekbe.
2015 Augusztus 1 Sokorópátka
Tombolán főnyeremény egy Xp Deus 28-as fejjel.
http://www.detector.hu//femkeresos-tala ... -reszletes
Argus-Delta
-
Üdv Mindenkinek!
Figyelmetekbe ajánlanám INGYENES rendezvényünket az ország közepén, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérdés esetén keressetek itt, vagy a mellékletben feltüntetett tel.számon!
Figyelmetekbe ajánlanám INGYENES rendezvényünket az ország közepén, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérdés esetén keressetek itt, vagy a mellékletben feltüntetett tel.számon!
-
- Tizedes
Naptárt néztétek ?
Ez egy ledolgozós szombat lesz,nagyon jól szoktam érezni magamat Nálatok,de így meggondolandás tárgyát fogja képezni részemről
Ez egy ledolgozós szombat lesz,nagyon jól szoktam érezni magamat Nálatok,de így meggondolandás tárgyát fogja képezni részemről
-
Sajnos tényleg munkanap, de az egyesületi közgyűlésünk miatt ezen a napon tudjuk csak megtartani... Azért ha megoldható, várunk!
Szevasztok! Még nem voltam találkozón, most hirtelen kettő is lesz egyformán távol tőlem, melyik milyen, melyiken lesznek többen erről a fórumról, gépet illik e vinni, és bármi hasznosat szívesen veszek!
Üdv!
Üdv!
-
Üdvözlet Ranger67! Tájékoztatásul annyit tudnék mondani, hogy a tázlári összejövetel nem nagyszabású rendezvény, de aki eljön, azt jó hangulat, finom vacsora és élőzenés buli várja. Sátrazásra van lehetőség, árnyékos sátorhelyeken, másnap a másnaposságon kívül reggeli után érmebörze lesz.
Hali.Ranger67 írta:Szevasztok! Még nem voltam találkozón, most hirtelen kettő is lesz egyformán távol tőlem, melyik milyen, melyiken lesznek többen erről a fórumról, gépet illik e vinni, és bármi hasznosat szívesen veszek!
Üdv!
Az egyik jó a másik még jobb. Sajna csak Sokoróra jutok el de viszek hazait és ha Tibit nem zavarja még a tombolára is marad egy üveggel.
Itt Vagy 100 -200ember várható, élőzene is előferdülhet ha Ufo hozza a gitárt 'este'.
gépet szigoruan hozni max a kocsiban marad meg ne süsse a nap "Isten éltesse Reinold cimbit ma van hány éves "
De szivesen elmennék Tázláron is
Jó fejek a srácok.
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
Kurvák lesznek?MeteoritMan írta:Üdvözlet Ranger67! Tájékoztatásul annyit tudnék mondani, hogy a tázlári összejövetel nem nagyszabású rendezvény, de aki eljön, azt jó hangulat, finom vacsora és élőzenés buli várja. Sátrazásra van lehetőség, árnyékos sátorhelyeken, másnap a másnaposságon kívül reggeli után érmebörze lesz.
"A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze;
Itt élned, halnod kell." ..itt és nem nyugaton!
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze;
Itt élned, halnod kell." ..itt és nem nyugaton!
Erre már én is gondoltam, ha már kaja, pija ingyen, akkor legyenek a lányok is ingyen.....
-
- Százados
- Tartózkodási hely: Belfast ui:Egy kávára a vendégeim lehettek, ha erre jártok! :D
Nagyon köszönöm!!desman írta:Hali.Ranger67 írta:Szevasztok! Még nem voltam találkozón, most hirtelen kettő is lesz egyformán távol tőlem, melyik milyen, melyiken lesznek többen erről a fórumról, gépet illik e vinni, és bármi hasznosat szívesen veszek!
Üdv!
Az egyik jó a másik még jobb. Sajna csak Sokoróra jutok el de viszek hazait és ha Tibit nem zavarja még a tombolára is marad egy üveggel.
Itt Vagy 100 -200ember várható, élőzene is előferdülhet ha Ufo hozza a gitárt 'este'.
gépet szigoruan hozni max a kocsiban marad meg ne süsse a nap "Isten éltesse Reinold cimbit ma van hány éves "
De szivesen elmennék Tázláron is
Jó fejek a srácok.
Tényleg napszúrást kapott a gép!!!
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, és sokan élnek is ezzel a jogukkal.Én is! ;)
Manta írta:2015 Augusztus 1 Sokorópátka
Tudható, hogy milyen előadás lesz , mikor és ki tartja?
Szpasziba!
Jó volt srácok , köszönjük Tibinek hogy ujra megszervezte jövőre is találkozzunk. A ma estére ottmaradt csapatnak jó bulizást. Jó volt új arcokat megismerni Illetve az ismerősökkel találkozni..
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
-
- Tizedes
Uhh,túl jó időt intéztetek Tázlárra hétvégére,de majd sietek a jól bejáratott árnyékos sátor.-és parkolóhelyemre,nehogy megelőzzenek
-
Sziasztok! Ne feledjétek, holnap déltől várunk mindenkit Tázláron! A délutáni menü sült malac lesz, később birka és kecskepörkölt! Aki teheti, jöjjön és kóstolja meg a főztünket!
Jó szórakozást srácok rosszat ne halljak ;)MeteoritMan írta:Sziasztok! Ne feledjétek, holnap déltől várunk mindenkit Tázláron! A délutáni menü sült malac lesz, később birka és kecskepörkölt! Aki teheti, jöjjön és kóstolja meg a főztünket!
- Prowler
- Százados
Én ott leszek!Oda fele megállunk vadkerten a büdös tónál fürödni, (de lehet,hogy a keresők is előkerülnek ;) ) utána meg egy jó nagy adag fagyit is nyalunk!!!MeteoritMan írta:Sziasztok! Ne feledjétek, holnap déltől várunk mindenkit Tázláron! A délutáni menü sült malac lesz, később birka és kecskepörkölt! Aki teheti, jöjjön és kóstolja meg a főztünket!
Amit ma meglengethetsz,ne halaszd holnapra!
- Prowler
- Százados
Köszönjük a Tázlári találkozó megszervezését,a tárcsán sült husi isteni volt,sajnos a birka pörire nem tudtunk maradni,de az illata alapján biztos hogy az is finom volt.
Reméljük,hogy jövőre is sikerül megszervezni a találkozót.
Reméljük,hogy jövőre is sikerül megszervezni a találkozót.
Amit ma meglengethetsz,ne halaszd holnapra!