Szeretném ezt is kipróbálni. Sose csináltam csak videókat láttam, Milyen felszerelés kell, konkrétan milyen mágnes? Azon kívül? Veszélyek, mire kell odafigyelni? Csónakom is van.

Fémkeresős kollégák részben lenézően részben lelkesen nyilatkoznak a témában. Nagyszüleim falujában volt egy kút, amiből nagyon sok mindent kivettek a II. világháború után, fegyvereket és értékeket is. Sajna, betemették, de vannak más kutak is arra. Érdemes ezzel foglalkozni? Idézett kolléga szerint elbújhat a fémkeresés mögött, de mások mást mondanak. Fémkeresőm már van.
Ködmön írta: ↑2020. április 28., kedd 20:03Sziasztok Kollégák!
Én érzem csak azt, hogy egyre jobban nyomulnak a mágneshorgászok legálisan, és lassan átnyergel mindenki mágnest dobálni?
Igaz szép fogásokat is látni náluk, de azért a mi sportunkban nagyobb kapások lehetnek.
Annak ellenére, hogy rengeteg mágneshorgász videó és oldal alakult, azért részemről is nyomulunk fémkeresővel, még ha nem is olyan látványosan, mit jó pár tisztelt kolléga itt a fórumon.
Érzékeltetni akarom, hogy a mágneshorgászat el is bújhat a keresősök mellett.
Nálam a karantén továbbra is a padlásokra, pincékbe való "bezártságot" jelenti, persze 100 ból egyszer találok ilyen befalazott ajtót.
Ja, hogy mit rejtett, lehet, hogy semmi érdekeset...
Jó szerencsét, jó egészséget kívánok mindenkinek!