Hírek:
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Keresőzőtárs keresése!
Keresőzőtárs keresése!
Üdvözlök mindenkit!Új belépőként keresek társakat közös keresőzéshez békés megye és környékéről!
-
- Tizedes
- Status: Offline
Re: Keresőzőtárs keresése!
Szia!
Nem kötekedés miatt,de ilyen topic már volt nyitva (Média,közösségi-Társkeresés),nem kellett volna csinálni újat...csak megossza a hozzászólásokat és kevésbé lesz átlátható a fórum.
Szép napot!
viewtopic.php?f=3&t=50
Nem kötekedés miatt,de ilyen topic már volt nyitva (Média,közösségi-Társkeresés),nem kellett volna csinálni újat...csak megossza a hozzászólásokat és kevésbé lesz átlátható a fórum.
Szép napot!
viewtopic.php?f=3&t=50
jobb ez így mert a társkeresés kicsit a dugásra hajaz..persze akarunk olyat de nővel
- templomos
- Ezredes
ja,,,nem tudja valaki ki az a punci001 regiző.... gondolom nő..ja végül is virágnyelven lehetne nyomni,Szabolcsi kandúr ,hatalmas bronzkardal és Cobra védőitallal partnert keres ,mezőgazdasági munkáhozul69 írta:jobb ez így mert a társkeresés kicsit a dugásra hajaz..persze akarunk olyat de nővel
De szerintem minden ilyen hasonló topic nem szerencsés
- Zoli13
- Hadnagy
Üdv.
Budapesten keresek lengető kollégát(kollégákat).Még mindig várom a jelentkezőket.... ;)
Autóm nincs.
XP Gold Maxx!
Budapesten keresek lengető kollégát(kollégákat).Még mindig várom a jelentkezőket.... ;)
Autóm nincs.
XP Gold Maxx!
-
- Tizedes
Autóval rendelkezö detektorost keresek Kecskemét környékéröl.
Minden délutánom szabad,plusz vasárnap egész nap.
Benzinbe beszállok természetesen....Van pár hely kinézve....
Minden délutánom szabad,plusz vasárnap egész nap.
Benzinbe beszállok természetesen....Van pár hely kinézve....
Ha valaki Vas megyében, Szombathely környékén unatkozna egyedül, segíthetünk a dolgon
" Amit életünkben teszünk, az örökkévalóban visszhangzik "
-
- Hadnagy
A lengetést újra kezdő szakiként szívesen csatlakoznék Fejér-Veszprém -Komárom Esztergom megyében kiránduló kollégákhoz.
Kocsi van.
pm.
Kocsi van.
pm.
https://www.youtube.com/watch?v=g_zMp9t6-x4
Én is szívesen csatlakoznék, autót én is tudok...akárki szalámi írta:A lengetést újra kezdő szakiként szívesen csatlakoznék Fejér-Veszprém -Komárom Esztergom megyében kiránduló kollégákhoz.
Kocsi van.
pm.
Szia! Biztosan segítenek többen is, de találd meg az erre alkalmas topicot, ahol látják a kérdésed
" Amit életünkben teszünk, az örökkévalóban visszhangzik "
Egyetértek- különben sok szerencsét a masináhozAlithar írta:Szia! Biztosan segítenek többen is, de találd meg az erre alkalmas topicot, ahol látják a kérdésed
Baranya
Udv Forumozok!
Majusban Magyarorszagon toltok egy hetet es legalabb egy napot szeretnek keresozessel tolteni.
Baranyamagyeben keresek egy jo partnert.
Garrett AT Pro-val vagy scsope cs4 pulzus indukciossal tamadnek.
Elsosorban Garrett persze.
Majusban Magyarorszagon toltok egy hetet es legalabb egy napot szeretnek keresozessel tolteni.
Baranyamagyeben keresek egy jo partnert.
Garrett AT Pro-val vagy scsope cs4 pulzus indukciossal tamadnek.
Elsosorban Garrett persze.
Üdv Fórumozók!
Ebben a topicban most egy új hsz.-t írok,mégpedig olyan keresős társat keresek ,
aki ismer olyan földtulajt,aki hozzájárulna a legális engedély kiváltáshoz,esetleg neki
már van és nem akar egyedül keresőzni a területen.
Budapesten ritkán futok össze gazdával,ismerősök között sincs.
Bp 100 km körzete lenne jó.
Ha valaki ismer ilyen személyt jelezze privátban,mert gondolom lesz néhány
"ilyen nekem is kéne " üzenet,mivel az egész engedélykiváltásnak ez a legnehezebb
része
Az angol fórumot olvasgatva ott is a legtöbb hsz.ezzel kapcsolatos ,de kialakult egy olyan
formula,hogy pl. akinek van infója arról,hogy melyik önkormányzat ad engedélyt közterületre
vagy parkra ,vagy egyből mereven elutasítja, kicserélik a tapasztalatokat ,ami szerintem
elég hasznos és sok időt spórolnak meg azzal,hogy egyből biztosra mennek.
További jó Fórumozást!
Ebben a topicban most egy új hsz.-t írok,mégpedig olyan keresős társat keresek ,
aki ismer olyan földtulajt,aki hozzájárulna a legális engedély kiváltáshoz,esetleg neki
már van és nem akar egyedül keresőzni a területen.
Budapesten ritkán futok össze gazdával,ismerősök között sincs.
Bp 100 km körzete lenne jó.
Ha valaki ismer ilyen személyt jelezze privátban,mert gondolom lesz néhány
"ilyen nekem is kéne " üzenet,mivel az egész engedélykiváltásnak ez a legnehezebb
része
Az angol fórumot olvasgatva ott is a legtöbb hsz.ezzel kapcsolatos ,de kialakult egy olyan
formula,hogy pl. akinek van infója arról,hogy melyik önkormányzat ad engedélyt közterületre
vagy parkra ,vagy egyből mereven elutasítja, kicserélik a tapasztalatokat ,ami szerintem
elég hasznos és sok időt spórolnak meg azzal,hogy egyből biztosra mennek.
További jó Fórumozást!
-
- Lengető
Üdv az Uraknak!
Keresek olyan kulturált személyt, csapatot, aki NYÍREGYHÁZA, DEBRECEN környékén, egy kedves barátomat, üzlettársamat bevezetné a fémkeresőzés előszobájába.
Sajnos a vállalkozó világ 7 napos munkahetei, évek alatt felőrlik az embert és eljön az a pont, amikor érzi, hogy valamivel ki kell "kapcsolja" magát. Nagyon szimpatizál a fémkeresőzéssel, de soha nem volt gép a kezébe....
Amennyiben kapna lehetőséget, pár alkalom erejéig, úgy nagyon hálás lennék.
Több alkalommal jöttek velem ismerősök, akik kísérőként is nagyon jól érezték magukat, ezért bizakodó vagyok a barátom ügyével kapcsolatban. Remélem arra felé is vannak rendes emberek!?
Privát üzenetben várom azon rendes emberek jelentkezését, akik szeretnének segíteni!
Köszönöm, hogy elolvastad!
További szép napot!
Keresek olyan kulturált személyt, csapatot, aki NYÍREGYHÁZA, DEBRECEN környékén, egy kedves barátomat, üzlettársamat bevezetné a fémkeresőzés előszobájába.
Sajnos a vállalkozó világ 7 napos munkahetei, évek alatt felőrlik az embert és eljön az a pont, amikor érzi, hogy valamivel ki kell "kapcsolja" magát. Nagyon szimpatizál a fémkeresőzéssel, de soha nem volt gép a kezébe....
Amennyiben kapna lehetőséget, pár alkalom erejéig, úgy nagyon hálás lennék.
Több alkalommal jöttek velem ismerősök, akik kísérőként is nagyon jól érezték magukat, ezért bizakodó vagyok a barátom ügyével kapcsolatban. Remélem arra felé is vannak rendes emberek!?
Privát üzenetben várom azon rendes emberek jelentkezését, akik szeretnének segíteni!
Köszönöm, hogy elolvastad!
További szép napot!
- templomos
- Ezredes
Nem javasolnám -e környéket....míg a vaslady ott uralkodik:) Ez nem rosszindulat,jó tanács....
-
- Százados
- Tartózkodási hely: Belfast ui:Egy kávára a vendégeim lehettek, ha erre jártok! :D
A vaslady-nek ezért sem lesznek leadott leletei!Így járt Elméletileg művelt emberként, mikor jön rá, hogy nem büntetni-példát statulálni kellene, hanem együttműködni?templomos írta:Nem javasolnám -e környéket....míg a vaslady ott uralkodik:) Ez nem rosszindulat,jó tanács....
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, és sokan élnek is ezzel a jogukkal.Én is! ;)
- templomos
- Ezredes
reinold írta:A vaslady-nek ezért sem lesznek leadott leletei!Így járt Elméletileg művelt emberként, mikor jön rá, hogy nem büntetni-példát statulálni kellene, hanem együttműködni?templomos írta:Nem javasolnám -e környéket....míg a vaslady ott uralkodik:) Ez nem rosszindulat,jó tanács....
Szevasztok!
Hetfotol 1 het erejeig vna vkinek kedve Szegeden v vonzaskorzeteben keresozni v csak beszelgetni?!
Legyen szep hetvegetek!
Hetfotol 1 het erejeig vna vkinek kedve Szegeden v vonzaskorzeteben keresozni v csak beszelgetni?!
Legyen szep hetvegetek!
Hali hétfőtől én is otthon leszek Mindszenten 16- ig.Viszek gépet csak az autóm lessz szervizbe azon a héten, remélem a hétvégére késssz lessz.Tel.0630 5 070071.
-
- Lengető
Szepjonapot kivanok, ha valaki szeretne jonni Bekes megyebol a Sokoropatkai kerersos talalkozora van meg 2-3 helyem az autoba.Gyula-Bekescsaba-Szarvas-Kecskemet-Mezofalva-Szekesfehervar-Kisber lessz az utvonal ha esetleg valaki eme kornyekekrol szeretne jonni.
Szepjonapot kivanok, ha valaki szeretne jonni Bekes megyebol a Sokoropatkai kerersos talalkozora van meg 2-3 helyem az autoba.Gyula-Bekescsaba-Szarvas-Kecskemet-Mezofalva-Szekesfehervar-Kisber lessz az utvonal ha esetleg valaki eme kornyekekrol szeretne jonni.
Sziasztok!
Bács-Kiskun megyében , es annak deli részen van valaki aki keresozik ? Esetleg Szeged
Bács-Kiskun megyében , es annak deli részen van valaki aki keresozik ? Esetleg Szeged
IQno írta:Sziasztok!
Én meg Kiskunhalasit keresek! Szegeden vannak többen is, de nemtom, hogy fórumoznak-e még. Régen a Zolee találta a római diploma töredéket.
"A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze;
Itt élned, halnod kell." ..itt és nem nyugaton!
Nincsen számodra hely;
kanbagoly írta:IQno írta:Sziasztok!
Én meg Kiskunhalasit keresek! Szegeden vannak többen is, de nemtom, hogy fórumoznak-e még. Régen a Zolee találta a római diploma töredéket.
Szia
Én meg Tompai vagyok meg lehet a végen h ismerjük is egymást Xd
Már tárgytalan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanbagoly 2016. augusztus 26., péntek 13:58-kor.
"A nagy világon e kivűl
Nincsen számodra hely;
Nincsen számodra hely;
- a.kezdo
- Őrnagy
Jó régen volt l! UFO is onnan volt kb azt hiszem, őt se látni régóta.kanbagoly írta:IQno írta:Sziasztok!
Sziasztok!
Fórumtársakat keresek!
Az eladó topikon kívül minden halott.
Ennyire be van mindenki xarva?Semmire nincs semmi reakció.......
Fórumtársakat keresek!
ilyen az amikor egyesek akik szintén pirossal irkálnak arra használják a fórumot hogy másokat feljelentsenek.ezért a többiek bölcsen hallgatnak mert ezt nem kivánják rólam meg csak az tudott kiderülni hogy abszolult ártatlan vagyok tehát nekem lehetne de minek..ha jól látom (lehet tévedek mert szoktam ) mostanában a facén a fémkeresős csoportot kezdik piszkálni itt már nagyjából végezteknorman írta:Sziasztok!
Fórumtársakat keresek!
Egyszerűen vissza kel vonulni, illegalitásba keresőzni, nem pofázni és főleg nem feldobni minden xart a Netre hogy mások irigyeljék, aztán nem csoda, hogy oda jutottunk ahol most vagyunk.....
Csak egy kérdés - elég régen vagyok itt, mitt láttatok tőlem amitt találtam? Egy nagy xart......
Csak egy kérdés - elég régen vagyok itt, mitt láttatok tőlem amitt találtam? Egy nagy xart......
Nincs más mint meg kell szüntetni a fórumot.Hiszen ha senki nem aktív akkor minek olvasgatja a régebbi hsz-eket?tibike írta:Egyszerűen vissza kel vonulni, illegalitásba keresőzni, nem pofázni és főleg nem feldobni minden xart a Netre hogy mások irigyeljék, aztán nem csoda, hogy oda jutottunk ahol most vagyunk.....
Ha meg visszamentünk sajna a komcsiba a besúgó világba akkor ez van.
A szabály az szabály be kell tartani!Mások meg 1.4 milliárdos jachtokon ringatóznak.Nekik nincsenek szabályok.Hülye világ.
Mellesleg amiket felraktam arra sem igazán reagált senki.Már ez is para?Elvileg egy fémkereső fórum.......volt.
-
- Százados
Keresős csinos hölgy társat keresnék ,budapesti vagyok ,kocsim van !Somogy ,Tolna ,Fejér,
Hja - valamikor, sokan akikkel dumcsiztunk már csak olvasgat, nem ir be, nem hajlandó segiteni, sok az újj nick.....volt - van mindig egy pár "jó lélek" aki szétcseszi a golyót is.....