Hírek:
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Segítség!
Re: Segítség!
Szia tibike! Köszi szépen a segítséget. Lehet hogy majd lecserélem. Azt lehet tudni,hogy pontosan miért nem jó??
Hát ha már a kivitelezésnél kezdeném, nem valami kiváló, szelektálás nincs, mélység nincs, össze vissza csipeg mindenre, még arra is, ami nincs a földben....ez is kinai, de van a kinaiak közt is jobb kereső - bár a kinai eggyik sem valami lenyűgöző.....
-
- Status: Offline
A gépet nem ismerem, így ítéletet se mondhatok felette, de javaslom hogy teszteld magad. Légtesztekre ne pazarold az idődet, a földben keressük az érméket és csak az számít hogy ott miként képes érzékelni. Áss el néhány érmét különböző mélységekbe, 5, 10, 15, esetleg 20 centi, és az is jó ha különböző anyagúak. Ki kell kísérletezni hogy mit, milyen mélyről és milyen beállításokkal tud érzékelni. Persze ez az adat sem standard, mert a talaj anyaga, szerkezete, szennyezettsége is befolyással van a mért eredményre. Teknetics, Fisher, Garrett, ezek jó márkák és mindegyiknek van kifejezetten kezdőknek, és tipikusan érmézésre szánt gépe már 60 000 körül. Ennyit minimum rá kell áldozni ha komolyan gondolod ezt a hobbit.MESTER79 írta:Sziasztok,Üdvözlök mindenkit!
Új tag vagyok a fórumon és nagyon kezdő fémkeresős. Ha lehetne,szeretnék tőletek segítséget kérni.
Van egy Seben Extreme Metel Detectorom. Sajnos semmilyen leírásom nincs hozzá és eddig nem is találtam a neten.
Mit lehet kihozni ebből a műszerből? Én érméket szeretnék vele keresni.
Hogy lehetne beállítani?
Előre is köszönöm! Üdv
Hát igen... Biztosan van benne igazság. A jót meg kell fizetni. Én a Garret Ace 250-en kezdtem el gondolkodni.
Üdv!MESTER79 írta:Hát igen... Biztosan van benne igazság. A jót meg kell fizetni. Én a Garret Ace 250-en kezdtem el gondolkodni.
Próbáld meg egy 250-essel, de ha tudsz, vegyél rá egy nagyobb fejet...ill. használtan nézz egy nagyfejes szettet...úgy már használható, bár kicsit megdobja az árat
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Üdv! vkinek van tapasztalata a Deteknix Vader pointerről?
Milyenek?Bírják a strapát?Vízálló???
Köszi!
Köszi!
Üdv! vkinek van tapasztalata a Deteknix Vader pointerről?
Köszi!
Köszi!
-
MESTER79 írta:Hát igen... Biztosan van benne igazság. A jót meg kell fizetni. Én a Garret Ace 250-en kezdtem el gondolkodni.
Szia,
Igaz nekem Ace 150 esem van de van hozza egy SEF nagy fejem ami valójában szinte új mert garanciában cserélték. 13' as gép, de én szeretem, egy Egyszerű gép, de megtanulni a dolgokat tökéletes, ha gondolod irj ram privatban ha érdekel. Mert eladó..
Szia! Pár napja azon gondolkodom,hogy Április környékén lehet hogy beruházok egy Garrett Ace 400-ra. Leginkább az engedélyen agyalok mert nekem nem nagyon világos ez az egész. Üdv
használt 250es pont jó 50 körül vagy ha jobbat szeretnél akkor sokkal inkább egy at pro használtan.ez a 400-as pont az az árkategória ami nem ér annyit.MESTER79 írta:Szia! Pár napja azon gondolkodom,hogy Április környékén lehet hogy beruházok egy Garrett Ace 400-ra. Leginkább az engedélyen agyalok mert nekem nem nagyon világos ez az egész. Üdv
az engedély kérés meg lakhely függő...mielőtt bármibe beruháznál bemész a múzeumba mert amúgy is be kell menni az engedélyhez és beszélsz az illetékessel.abból kiderül hogy milyen beruházás lesz
Szia!Eladó?garrettace150 írta:MESTER79 írta:Hát igen... Biztosan van benne igazság. A jót meg kell fizetni. Én a Garret Ace 250-en kezdtem el gondolkodni.
Szia,
Igaz nekem Ace 150 esem van de van hozza egy SEF nagy fejem ami valójában szinte új mert garanciában cserélték. 13' as gép, de én szeretem, egy Egyszerű gép, de megtanulni a dolgokat tökéletes, ha gondolod irj ram privatban ha érdekel. Mert eladó..
Merre talalható a masina?
Üdv mindenkinek! Köszi az ajánlatot,egyenlőre még sajnos tárgytalan a gép vásárlás.
Átadom a lehetőséget a gyors érdeklődőnek.
Azért még egyszer köszönöm!
Átadom a lehetőséget a gyors érdeklődőnek.
Azért még egyszer köszönöm!
-
Szia!Bighead írta:Szia!Eladó?garrettace150 írta:MESTER79 írta:Hát igen... Biztosan van benne igazság. A jót meg kell fizetni. Én a Garret Ace 250-en kezdtem el gondolkodni.
Szia,
Merre talalható a masina?
Igen, eladó. Baranya.
Hali.
Valaki rendelt már innen?Ez Német vagy milyen oldal?Az Ultimate kb fele annyiba lenne mint itthon?
https://www.google.com/translate?u=http ... de&ie=UTF8
Valaki rendelt már innen?Ez Német vagy milyen oldal?Az Ultimate kb fele annyiba lenne mint itthon?
Én még régen vásároltam tőlük ,de megbízható korrekt bolt!!norman írta:Hali.
Már múltkor írtam, hogy átnéztem az egész Netett, sehol semmi más nyelven csak orosz meg angol.....ez van sajnos.....seci59 írta:Sziasztok nincs valakinek AKA SIGNUM- 7272 MFT-hez magyar nyelvü leirása ?
- a.kezdo
- Őrnagy
Az angolba belenéztem, egész profin meg van írva. Nem néz ki rossz gépnek!tibike írta:Már múltkor írtam, hogy átnéztem az egész Netett, sehol semmi más nyelven csak orosz meg angol.....ez van sajnos.....seci59 írta:Sziasztok nincs valakinek AKA SIGNUM- 7272 MFT-hez magyar nyelvü leirása ?
a.kezdo írta:Az angolba belenéztem, egész profin meg van írva. Nem néz ki rossz gépnek!tibike írta:Már múltkor írtam, hogy átnéztem az egész Netett, sehol semmi más nyelven csak orosz meg angol.....ez van sajnos.....seci59 írta:Sziasztok nincs valakinek AKA SIGNUM- 7272 MFT-hez magyar nyelvü leirása ?
Hát nem is rossz.....de van egy olcsóbb öccse is......ugyan azt tudja, de fele áron....
-
- Százados
Nem néz ki rossz gépnek.Nem akarok megbántani senkit de képről a terrára hajaz.Írhatnál róla hogy milyen gép.
Hát igen, hasonlít a Terrához, de ez csaló, mert a sofwer teljesen más - már a Signumé meg a Berkuté is más.....nekem Berkutom van, de még az oroszok is bevalják, hogy más alapokon van legyártva.....
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy van-e valakinek,valamilyen tapasztalata a Garrett Ace 300i géppel kapcsolatban??
Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
Lehet zárlatossá tetted a géped.Viszont azt nem értem hogy miért ugyan olyan a csatlakozása.Ha zárlat akkor szerviz lesz.Robi76 írta:Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
attis írta:Lehet zárlatossá tetted a géped.Viszont azt nem értem hogy miért ugyan olyan a csatlakozása.Ha zárlat akkor szerviz lesz.Robi76 írta:Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
Vagy csak kilazult az aljzatban az egyik tüske és amikor csatlakoztatod,akkor nem egymásba csúszik a kettő...hanem betolod vele hátra.
Volt már hasonló nekem Deltán.
Bobbácsi írta:attis írta:Lehet zárlatossá tetted a géped.Viszont azt nem értem hogy miért ugyan olyan a csatlakozása.Ha zárlat akkor szerviz lesz.Robi76 írta:Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
Vagy csak kilazult az aljzatban az egyik tüske és amikor csatlakoztatod,akkor nem egymásba csúszik a kettő...hanem betolod vele hátra.
Szétszedtem a csatit úgy is össze dugtam hibátlan az a része.
De most már a saját fejével sem jó? Mert én arra írtam hogy zárlatossá tehetted a gépet.Tudtommal a msketeer fej nem kompatibilis az SE,explorer,etrack fejekkel.És azért furcsa hogy egyáltalán rá tudtad dugni.Robi76 írta:Bobbácsi írta:attis írta:Lehet zárlatossá tetted a géped.Viszont azt nem értem hogy miért ugyan olyan a csatlakozása.Ha zárlat akkor szerviz lesz.Robi76 írta:Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
-
- Százados
Az biztos hogy nem lehet expi fejet használni a musketeren.A gépet még fej nélkül sem tanácsos bekapcsolni.Egyáltalán miért dugtad rá a ts800-1000 és egy detecht fej jó rá.Feri keresd meg ő ismeri a muskétást felhasználta a cobra tervezésénél talán tud segíteni a javításba is.Üdv tejes
-
- Százados
Kb 30000Leopold írta:Hi!
MEnnyi lehet Ferinél külön a karbon nyél?
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Köszönöm!
talentum írta:Kb 30000Leopold írta:Hi!
MEnnyi lehet Ferinél külön a karbon nyél?
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e valakinek tapasztalata ,infója a Vibra Tector 730-as vízalatti keresőről!??
Évek óta mindig kihagyom,hogy vigyek magammal egy gépet a Horvátországi nyaralásokra de idén lehet,h benevezek egy ilyen gépre!
Előre is köszönöm!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e valakinek tapasztalata ,infója a Vibra Tector 730-as vízalatti keresőről!??
Évek óta mindig kihagyom,hogy vigyek magammal egy gépet a Horvátországi nyaralásokra de idén lehet,h benevezek egy ilyen gépre!
Előre is köszönöm!
- a.kezdo
- Őrnagy
Nekem volt, írtam is már róla itt :Popersz írta:Sziasztok.
Előre is köszönöm!
search.php?keywords=Vibra&terms=all&aut ... it=Keresés
Szerintem jobban jársz egy olyan géppel, ami bírja a tengervizes homokot, nem ad rá fals jeleket ( Magnum tengervizes szoftververzió , Minelab gépek pl)
Az ilyen "bőven behozta az árát" hozzászólásokat, amit egyszer valaki írt az Eladó topikban, felejtsd el!
a.kezdo írta:Nekem volt, írtam is már róla itt :Popersz írta:Sziasztok.
Előre is köszönöm!
search.php?keywords=Vibra&terms=all&aut ... it=Keresés
Szerintem jobban jársz egy olyan géppel, ami bírja a tengervizes homokot, nem ad rá fals jeleket ( Magnum tengervizes szoftververzió , Minelab gépek pl)
Az ilyen "bőven behozta az árát" hozzászólásokat, amit egyszer valaki írt az Eladó topikban, felejtsd el!
Értem!
Köszönöm a segítséget!
Nagy beruházást nem akarok csinálni belőle az évi 1-2 nyaralás végett.
Azért szimpatikus mert pici és elég meggyőző videókat is találtam róla.
Ugyan az a csatlakozója! most már semmit nem csinál sajna.attis írta:De most már a saját fejével sem jó? Mert én arra írtam hogy zárlatossá tehetted a gépet.Tudtommal a msketeer fej nem kompatibilis az SE,explorer,etrack fejekkel.És azért furcsa hogy egyáltalán rá tudtad dugni.Robi76 írta:Bobbácsi írta:attis írta:Lehet zárlatossá tetted a géped.Viszont azt nem értem hogy miért ugyan olyan a csatlakozása.Ha zárlat akkor szerviz lesz.Robi76 írta:Minelab musketeer- re rádugtam a minelab explorer xs fejet azóta nem csinál semmit! mi lehet a baj?
Milyen Feri?tejesember írta:Az biztos hogy nem lehet expi fejet használni a musketeren.A gépet még fej nélkül sem tanácsos bekapcsolni.Egyáltalán miért dugtad rá a ts800-1000 és egy detecht fej jó rá.Feri keresd meg ő ismeri a muskétást felhasználta a cobra tervezésénél talán tud segíteni a javításba is.Üdv tejes
Ennek az oldalnak az üzemeltetője, valamint ő gyártogatja a Cobrát, Magnumot is többek között.Robi76 írta:Milyen Feri?tejesember írta:Az biztos hogy nem lehet expi fejet használni a musketeren.A gépet még fej nélkül sem tanácsos bekapcsolni.Egyáltalán miért dugtad rá a ts800-1000 és egy detecht fej jó rá.Feri keresd meg ő ismeri a muskétást felhasználta a cobra tervezésénél talán tud segíteni a javításba is.Üdv tejes
Most írtam neki! Aki a Deltát csinálja ő elvileg elválaljatalentum írta:Ennek az oldalnak az üzemeltetője, valamint ő gyártogatja a Cobrát, Magnumot is többek között.Robi76 írta:Milyen Feri?tejesember írta:Az biztos hogy nem lehet expi fejet használni a musketeren.A gépet még fej nélkül sem tanácsos bekapcsolni.Egyáltalán miért dugtad rá a ts800-1000 és egy detecht fej jó rá.Feri keresd meg ő ismeri a muskétást felhasználta a cobra tervezésénél talán tud segíteni a javításba is.Üdv tejes