Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Segítség!
- Együgyű Károly
- Százados
- Status: Offline
- Prowler
- Százados
Re: Segítség!
"Csak" 2.Teki írta:Hamarosan több is leszFeri írta:Az első fecskeEgyügyű Károly írta:ELSŐ
Amit ma meglengethetsz,ne halaszd holnapra!
- Prowler
- Százados
Neeeeem ,Én vagyok az első!Teki írta:Vagy csak 3.
Amit ma meglengethetsz,ne halaszd holnapra!
- Feri
- Adminisztrátor
Cset csak akkor lesz, amikor a végleges helyre költözik a fórum, mert a próbahelyen csak ez az egyszerűbb verzió fut.hangyás írta:Üdv csajok! Hol a kezdőről a csetfal?
www.metaldetector.hu
-
- Százados
- Tartózkodási hely: Belfast ui:Egy kávára a vendégeim lehettek, ha erre jártok! :D
Segitség nekem is el kellene!
Régi alunyeles magnumhoz van valakinek hátizsákja?Olyanra gondolok, ahol szét van szedve a masina, és úgy teszi bele.Letudná fényképezni valaki, és feltenni ide???
Kerékpáron szeretném szállítani, és szükségem van mindkét kezemre, mert a hegyoldal nem játékszer+a pásztorkutyákat is hessegetni kell az ásóval olykor..
Szép estét!
Reinold ;)
Régi alunyeles magnumhoz van valakinek hátizsákja?Olyanra gondolok, ahol szét van szedve a masina, és úgy teszi bele.Letudná fényképezni valaki, és feltenni ide???
Kerékpáron szeretném szállítani, és szükségem van mindkét kezemre, mert a hegyoldal nem játékszer+a pásztorkutyákat is hessegetni kell az ásóval olykor..
Szép estét!
Reinold ;)
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, és sokan élnek is ezzel a jogukkal.Én is! ;)
- kis-vakond
- Őrnagy
Szia,nem biztos hogy segítreinold írta:Segitség nekem is el kellene!
Szép estét!
Reinold ;)
Eddig mindig kocsival jártam,sosem szereltem szét a gépet.
Most,hogy jobb láthatatlannak maradni ,áttértem a motorra.Na hát jöttek a gondok-
a szállítás. van egy garrettes hátizsákom,de sajnos szarul van rajt megoldva a cipzár.
Nem két oldalról húzható,és mivel kilóg a szár,ezért nem tudom használni
Megjegyzem deltával járok.Elmentem a lomis piacra,és vazz,alu keretes túra hátizsákot vettem
1200ft-ért na ebbe jól lehet szállítani.Persze az ásóm nem fér bele,a gyalogságitól
meg elszokott a derekam,ezért a motor oldalára fogatom menetkor.
Hát,ennyi ;)
--kv--
-
- Százados
- Tartózkodási hely: Belfast ui:Egy kávára a vendégeim lehettek, ha erre jártok! :D
Köszönöm a tippet!kis-vakond írta:Szia,nem biztos hogy segítreinold írta:Segitség nekem is el kellene!
Szép estét!
Reinold ;)
Eddig mindig kocsival jártam,sosem szereltem szét a gépet.
Most,hogy jobb láthatatlannak maradni ,áttértem a motorra.Na hát jöttek a gondok-
a szállítás. van egy garrettes hátizsákom,de sajnos szarul van rajt megoldva a cipzár.
Nem két oldalról húzható,és mivel kilóg a szár,ezért nem tudom használni
Megjegyzem deltával járok.Elmentem a lomis piacra,és vazz,alu keretes túra hátizsákot vettem
1200ft-ért na ebbe jól lehet szállítani.Persze az ásóm nem fér bele,a gyalogságitól
meg elszokott a derekam,ezért a motor oldalára fogatom menetkor.
Hát,ennyi ;)
--kv--
Az a nagy helyzet, hogy kocsi van.Viszont ír rendszámmal megállni észak-ír területen egy eldugott helyen, nem biztos, hogy jó ötlet.. Így marad a bicikli.
Vettem terepszínű anyagot.Ebből gondoltam alkotni. így van némi elképzelésem, hogyan is kell kinéznie a tatyónak.
Az ásót pont olyan hosszúra barkácsoltam, mint a gép szétszedve.
Ha pedig nagyon nyomni fogja a hátamat a cumó, akkor én is beruházok egy vázas hátizsákra..
Sok találatot!
Reinold
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, és sokan élnek is ezzel a jogukkal.Én is! ;)
baro5 írta:Szevasztok,
Mikor és hol lesz legközelebb találkozó? Remélem nem maradtam le...
Aug. 1. Sokorópátka
Hejj,nem is mertem remélni,hogy szinte ki se kell tennem a lábam itthonról,hogy eljussak egy találkozóra Persze,csak ha egy full kezdőt is megtűrtök magatok között... a jelentkezés mikéntje engem is érdekelne!Laci5000 írta:baro5 írta:Szevasztok,
Aug. 1. Sokorópátka
Sziasztok.
Segítség kellene mivel balf..sz vagyok. Ti hogy csináljátok,hogy az előző hozzászólás keretben van?
Segítség kellene mivel balf..sz vagyok. Ti hogy csináljátok,hogy az előző hozzászólás keretben van?
"Mehr sein, als seheinem"
Beidézendő szöveg jobb felső sarka (idézet) ;)vodicska írta:Sziasztok.
Nincs itt semmiféle jelentkezés!Eljöttök ahova szervezik oszt kész.Kivéve persze,ha szállást is akartok foglalni!Gombász írta:Hejj,nem is mertem remélni,hogy szinte ki se kell tennem a lábam itthonról,hogy eljussak egy találkozóra Persze,csak ha egy full kezdőt is megtűrtök magatok között... a jelentkezés mikéntje engem is érdekelne!Laci5000 írta:baro5 írta:Szevasztok,
Aug. 1. Sokorópátka
"Ember lelkű földeken sétál gyöngy tekintetem,titkos madárral sűrűbe száll,
Ha érthetnélek süllyedő ólomszívű múlt idő elmondanád,hogy van hazám..."
Ha érthetnélek süllyedő ólomszívű múlt idő elmondanád,hogy van hazám..."
Vaami konkrétum az augusztus 1 el kapcsolatban? Mennyire tuti mert ha meg tudom oldani családostul szobát kell intéznem. Na meg behűteni a Szabolcsit
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
Köszönöm!simabőrű írta:Beidézendő szöveg jobb felső sarka (idézet) ;)vodicska írta:Sziasztok.
- coin hunter
- Tizedes
zeus írta:Feri:,, Köszönöm a segítséget működik
és klassz ez a sok ikon.
zeus
;)coin hunter írta:Ettöl még nem vagy balek! Mi régi tagok segítünk!
" Aki kincset keres, nem a fellegekben, hanem a földben ás." ;)
( Lucian Blaga )
( Lucian Blaga )
-
- Őrmester
A régi fórumban egy illető nemrég jelezte hogy tud gyártani mélykereső fejet deltához. A baj az,hogy a fórum megszűnése miatt már nincs meg az elérhetősége. Örülnék és hálás lennék ha jelentkezne vagy valaki esetleg tudná közölni akár privátban is az elérhetőségét.
vodicska írta:Sziasztok.
Szia!
Ugyan kaptál választ, ezen kívül ajánlanám átolvasásra a GYIK-ot, ami nem szörnyű hüllőt jelent, hanem a Gyakran Ismételt Kérdések nevet foglalja magába. Ami esetleg ilyen helyzetben szükséges lehet, mindent megtalálsz azon belül
Ott van mindjárt balra, fent a sarokban.
" Amit életünkben teszünk, az örökkévalóban visszhangzik "
-
- Tizedes
Üdv.Segitséget szeretnék kérni.
Nemrég vásároltam kéz alól egy Golden Mask 4 pro detektort 2db fejjel egy kicsivel és egy nagy DD fejjel.
Az a gondom,hogy a nagy fejnél ha rá van szerelve akkor amikor mozgatom a kábelt,besipol a mozgatásra.Egyébként a szelektálásával nincs baj.
A kicsi fejnél nincs ez a probléma....Lehetséges szálszakadás?Lehet javitani?Vagy el kell dobnom a 40 ezres fejet?
Köszönöm ha segitesz...
Robi.
Nemrég vásároltam kéz alól egy Golden Mask 4 pro detektort 2db fejjel egy kicsivel és egy nagy DD fejjel.
Az a gondom,hogy a nagy fejnél ha rá van szerelve akkor amikor mozgatom a kábelt,besipol a mozgatásra.Egyébként a szelektálásával nincs baj.
A kicsi fejnél nincs ez a probléma....Lehetséges szálszakadás?Lehet javitani?Vagy el kell dobnom a 40 ezres fejet?
Köszönöm ha segitesz...
Robi.
Üdv!redboy2009 írta:Üdv.Segitséget szeretnék kérni.
Köszönöm ha segitesz...
Robi.
A legtöbb gépnél a kábelmozgatás hangot eredményez, mivelhogy réz van benne.Tehát a fejnél rögzíteni illik...
Ha a kábel teljesen együtt mozog a fejjel, és nem rezeg, rezonál, vibrál be, akkor csendben kell maradnia!
Ellenben ha nekiütöd fűnek-fának a fejet, biztosan megnyikkan
Ha lassabb , nyugodtabb lengetésre is jelez, lehetséges a szakadás, de azt lehet javítani...
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Sziasztok!
Deltához milyen aksikat vegyek szerintetek?Ár érték arányában hol a legjobb beszerezni?
Köszi!
Deltához milyen aksikat vegyek szerintetek?Ár érték arányában hol a legjobb beszerezni?
Köszi!
Szia!simabőrű írta:Sziasztok!
Köszi!
Szerintem (az eddigi tapasztalataim alapján) a legjobb ár-érték arányú akksik a LIDL-ben kaphatók, mondjuk nem mindig,...1000 Ft-ért / 4 db-os csomag.(2500mAh)
Most a Hoffer-ben vettem, 4 ajróért/4 db-os csomag,ez is szuperál (2400 mAh)
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Szóval ha jó a gép akkor amennyiben felemeled és még ha intenzívebben is rázod kicsit akkor is csendben kellene lennie. Ha a másik fejjel nem cicereg csak emezzel akkor ott hiba van sztem. hívd fel a következő számot: 70-509 8807 Máté Attila. Nekem nagyon szépen megcsinálta. Zalában lakik, el kell neki küldeni. Sajnos benne van a pakliban, hogy nem javítható. Ha ő is azt mondja, hogy kuka akkor kérd meg, hogy dobja ki...talentum írta:Üdv!redboy2009 írta:Üdv.Segitséget szeretnék kérni.
Köszönöm ha segitesz...
Robi.
A legtöbb gépnél a kábelmozgatás hangot eredményez, mivelhogy réz van benne.Tehát a fejnél rögzíteni illik...
Ha a kábel teljesen együtt mozog a fejjel, és nem rezeg, rezonál, vibrál be, akkor csendben kell maradnia!
Ellenben ha nekiütöd fűnek-fának a fejet, biztosan megnyikkan
Ha lassabb , nyugodtabb lengetésre is jelez, lehetséges a szakadás, de azt lehet javítani...
The ship is safe in a harbour, but this is not why ships built for...
Bocsi, csak most láttam az írásod. Köszi, igyexem-lassan belejövök.Alithar írta:vodicska írta:Sziasztok.
Szia!
Ugyan kaptál választ, ezen kívül ajánlanám átolvasásra a GYIK-ot, ami nem szörnyű hüllőt jelent, hanem a Gyakran Ismételt Kérdések nevet foglalja magába. Ami esetleg ilyen helyzetben szükséges lehet, mindent megtalálsz azon belül
Ott van mindjárt balra, fent a sarokban.
Mindenki elkezdte valaholvodicska írta:Alithar írta: Bocsi, csak most láttam az írásod. Köszi, igyexem-lassan belejövök.
A GYIK sokat segít, de azért van ez a topic, hogy minden tiszta legyen Ha valami nem tiszta, segítünk jó páran szívesen
" Amit életünkben teszünk, az örökkévalóban visszhangzik "
-
- Tizedes
khepera
Köszi szépen a segitséget.F
Fel fogom venni a kapcsolatot az általad ajánlott személyel.
Hátha lehet vele valamit kezdeni....
Köszi szépen a segitséget.F
Fel fogom venni a kapcsolatot az általad ajánlott személyel.
Hátha lehet vele valamit kezdeni....
sziasztok.tudna valaki segiteni ? van egy cz-6 q silverem.kavicsoknal a hegyekben bejelez.lletve beállitasi segitseg kellene.
Konkrétan hol - melyik megye, ország? Nem gondoltál arra, hogy valami fém van a talajban? Máshol nem jelez? Nincs bazalt a területen?anubis írta:sziasztok.tudna valaki segiteni ? van egy cz-6 q silverem.kavicsoknal a hegyekben bejelez.lletve beállitasi segitseg kellene.
Mit szeretnél tudni? Ez egy pofon egyszerű gép:anubis írta:a beállitásokban is tudnál esetleg segiteni?
1. Bekapcsolod a keresőt, egy pár helyen meglengeted, találsz egy tiszta, fémmentes helyet
2. Beálítod GB-t - föld fémtartalom kiiktatás - van két módja, pinpointal, vagy pumpálással - emelgeted a keresőfejet a föld felet
3. Sensitivity 6 tól 9 ig - ne ciceregjen
4. Dikrimináció max 4-re, jobb 2-3ra
5. mode kapcsoló Normal, a salt az tengeri part - sós talaj
6. Hangot saját érzélelésed szerint - ne visítson az egész erdőre, de haljad tisztán a jel hangját
It olvasgas: http://www.fisherlab.com/hobby/manuals/ ... al_002.pdf