Minas Tirith írta: ↑2023. január 10., kedd 10:15
Dolby írta: ↑2023. január 9., hétfő 16:51
norman írta: ↑2023. január 5., csütörtök 13:44
Hali. Na kipróbáltam végre. Egész egyszerűen ment minden de van egy két furcsaság. Erdőben mély 3 is teljesen stabíl volt. Talajra kiegyenlítve. Próbálltam ezt azt de nem éreztem azt a bődületes mélységet. Kis római ezüst kb 17 cm. 20 forintos az jobb kb 25 lapján. Élén ennyiről semmi. Van egy régi Garett fülesem anno Bandi cserélt jack dugót. Telón jó a géppel meg se nyekken.
Másik észrevétel hogy csinál jó pár de nem folyamatos becsippanást mintha lenne valami. De csak eggyet. Áthuzogatva a fejet semmi.
Ami érdekes hogy pl fólia vagy pici valami az vékonyka halk hangon szól. Van ami hangosabb. Minden módisításnal pl programm válltásnál újra kell talajra hangolni. Ez nem gond. Elsőre kb ennyi. Hogy lehet pl kisbronza 25-30 cm eket kihozni erdőben? Vagy ez csak homokon van így?
Ti hogy cseréltek akksikat kint. Kifeszegetitek a tartóból?
Persze próbállgatni kell.
Hali4
Hát ez elég gatya....Érzékenység kb.44? Hanyas vonal:3-vékony 4?!
nálam is volt egy Magnum,sokat csipogott...sok fals jel=lassú haladás...
pl.a sörös kupakra is jó jelet adott földben,aztán amikor meg kiástam berregett...nem értem igazán...a szám 17/0 volt,ami jelzi hogy ha a magasabb érték nagyobb mint a lenti/sokkal/akkor az jó jel.Ha az alsó "0" akkor meg "kiváló"...
tényleg igy van?mert a szinesfémnél igen...
A sörös kupakot nekem is beszedi, de ha a fekete részt kiegyenesítem, akkor legtöbbször kiszelektálja. Még tanulom, de egyébként mintha nekem egy másik Magnumom lenne.
amugy tegyétek be "több szólamú" jelzésbe ha megtanulod ott kihallasz sok mindet . én pl már nem is nézem a kijelzőt
a fals jelek meg JÓ helyen vannak csak .. pl KK-s
ott úgy szoktam hogy
zajkiegyenlítés .
ugye talajkiegyenlítés.
majd felviszem 2-3 értékkel a discet
max lejjebb lehet vinni az érzékenységet..
DE szemetes (belterület) és kk-s helyen 42-vel simán lehet haladni
ja meg lehet játszani a frekivel is .. attól függ hol vagy kk-n szigorúan max 5ős
mert alap 7-en kiszed minden APRÓ szart a gép de tényleg
volt hogy 5percig kerestem valamit mire kijött egy negyed árpinak a FELE..
azt már mérleg e méri XD
de van oylan hely ahol 46on lehet menni és olyan kussba van a gép hogy hihetetlen
pl rómán, vagy az azonos korú más népeknél..

. de árpin is jól tolja mert ott sincs szemét álltalába..
bár én megszoktam hogy néha néha falsol .. kis gyakorlással a jót simán kihallod.. mert teljesen más a jel
meg ha többször átviszed a tárgy felett a gépet már nem falsol mert felismeri mi is az
amúgy falsol mindegyik gép ha olyan a terep,
pl garettel , inoxxal , legendel is kk-n szinte lehetetlen velük haladni vagy falsotak vagy csak félig meddig láttak dogokat..
ök még az elején voltak a föleenk de én már szépen elhaladtam
a számos kijelzés a haladóknak való